intrebare pt. Dady - echipament clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Domnule Dady, spuneti-mi si mie cu ce echipament (lanseta / mulineta / fir) pescuiti la spinning dupa clean cu voblerele d-voastra? M-ar interesa marca, actiunea, etc.
In alta ordine de idei, de ce nu va reactualizati pagina de net, in sensul ca (ca o sugestie) ati putea prezenta in cateva cuvinte fiecare model de vobler din imagine (in ce lungimi, greutati, culori se construiesc, pt ce specii e recomandat, in ce ape se preteaza, ce fir se foloseste, etc). Sau v-ati putea face un catalog pe care noi, cei interesati in spinning, sa-l putem comanda (vezi catalogul BertiLure - foarte practic).
Fac aceste sugestii pt ca cu cateva luni in urma cand am descoperit pagina d-voastra de net, am comandat trei voblere lasind la alegerea d-voastra modelele pt ca tocmai aceste informatii despre fiecare model in parte lipseau. Oricum experienta d-voastra si calitatea voblerelor Dady a facut ca cele trei voblere primite sa fie excelente.
In speranta ca nu am deranjat cu recomandarile mele si cu devierea de la topic, ..............fir intins. CRISTIAN
In alta ordine de idei, de ce nu va reactualizati pagina de net, in sensul ca (ca o sugestie) ati putea prezenta in cateva cuvinte fiecare model de vobler din imagine (in ce lungimi, greutati, culori se construiesc, pt ce specii e recomandat, in ce ape se preteaza, ce fir se foloseste, etc). Sau v-ati putea face un catalog pe care noi, cei interesati in spinning, sa-l putem comanda (vezi catalogul BertiLure - foarte practic).
Fac aceste sugestii pt ca cu cateva luni in urma cand am descoperit pagina d-voastra de net, am comandat trei voblere lasind la alegerea d-voastra modelele pt ca tocmai aceste informatii despre fiecare model in parte lipseau. Oricum experienta d-voastra si calitatea voblerelor Dady a facut ca cele trei voblere primite sa fie excelente.
In speranta ca nu am deranjat cu recomandarile mele si cu devierea de la topic, ..............fir intins. CRISTIAN
Draga Cristi, referitor la pagina, este adevarat ca este destu de veche, are citiva ani buni.De atunci au aparut cu mult mai multe modele.In primul rind nu ma pricep la chestia asta. In al doilea rind cei de afara care sint cei mai mari utilizatori ai vob mele, au inteles mai repede ca romanii in sensul ca imi spune numarul ca si culoare si imi transmite pe mail celelalte caracteristici. In afara de asta foarte mult lasa la aprecierea mea sa le dau ceea ce consider eu ce le trebuie pt. lipan, pastrav clean biban etc..si sint pe deplin multumiti, nu am avut nici cea mai mica problema. M-am gindit la chestia asta dar in primul rind ar trebuii sa gasesc pe cineva care sa le aiba cu pescuitul si cu engleza si cu Italiana de specialitate, in asa fel incit sa lepot oferii si lor macar atentia mea.Dar treburile merg asa cum merg si intotdeauna croitorul sata cu pantalonii rupti, cismarul...Am considerat ca reclama cea mai buna si-o face produsul prin valoarea intrinseca a lui.Reclama excesiva ma deranjeaza la produsele mele ce sa mai vorbesc de altii. Desi uni au considerat ca se face prea multa vorbire in acest sens si chiar au fost tentati sa interpreteze ca reclama. Nu am spus nimanui sa considere mai mult vob mele, sau sa desconsidere celelalte produse eu insumi am spus si o repet ca fiecare productie de vob. are personalitatea ei, mai mult sau mai putin pregnanta, si nimic mai mult.Referitor la varga, eu folosesc de f multi ani o varga de productie coreana dintre cele de cea mai inalta calitate adusa de gipo, asta ca sa spun ca am ceva de la aceasta firma. Cind am cumparat-o avea 2,10m, ceea ce eu nu folosesc, si am modificat-o deoarece mi-a placut actiunea vergii. Astfel am obtinut o varga de 2,70m, cu actiune de vitf, adica tragind de fir se indoaie cca 40-50 cm de la virf.
Destul de usurica si carbon nu grafit.Puterea este cam 3 la 15-20g.Deci cauta sa gasesti asa ceva Thomsonurile de 2,7 m care se gaseau acum cca 3-4 ani in urma ereau f. bune.Am recomandat multor pescari aceste vergi si toti mi-ai multumit, si nu au avut ptobleme.Momentan nu m-am mai uitat prin magazine, nu stiu cam ce s-ar mai gasi convenabil calitate-pret.Pt. pescuitul de pe mal si pt aruncari mai ample si control mai bun am recomandat si recomand 2,70m. Nu am sfatuit pe nimeni si nici nu o voi face sa cumpere vergi americane. Grafitul nu este iubit in Europa, lungimile nu ne avantajeaza, actiunile nici atit. Europa are alte tipicuri in pescuit, mie nu-mi surid, nu mai pun si preturile. Fiecare face cum vrea eu spun despre ceea ce fac eu, ca asa am fost intrebat.In rest: La multi ani, fir intins pe 2005!!!!.
Dady.
Destul de usurica si carbon nu grafit.Puterea este cam 3 la 15-20g.Deci cauta sa gasesti asa ceva Thomsonurile de 2,7 m care se gaseau acum cca 3-4 ani in urma ereau f. bune.Am recomandat multor pescari aceste vergi si toti mi-ai multumit, si nu au avut ptobleme.Momentan nu m-am mai uitat prin magazine, nu stiu cam ce s-ar mai gasi convenabil calitate-pret.Pt. pescuitul de pe mal si pt aruncari mai ample si control mai bun am recomandat si recomand 2,70m. Nu am sfatuit pe nimeni si nici nu o voi face sa cumpere vergi americane. Grafitul nu este iubit in Europa, lungimile nu ne avantajeaza, actiunile nici atit. Europa are alte tipicuri in pescuit, mie nu-mi surid, nu mai pun si preturile. Fiecare face cum vrea eu spun despre ceea ce fac eu, ca asa am fost intrebat.In rest: La multi ani, fir intins pe 2005!!!!.
Dady.
Merci fain pentru raspuns!
Recomandati-mi din voblerele de pe site vreo 2-3 modele pt clean, avat si biban (eventual cele mai solicitate de clientii fideli).
Spuneti-mi, va rog ce caracteristici proprii au voblerele cu chila; se preteaza la clean, si daca da , mi-ar place sa mi-l recomandati. Deasemenea sunt curios daca construiti voblere tip SDR cu barbeta lunga pt riuri. Deasemenea, care sunt aceste modele.
Sper sa fac cat de curand o comanda.
VA MULTUMESC
Recomandati-mi din voblerele de pe site vreo 2-3 modele pt clean, avat si biban (eventual cele mai solicitate de clientii fideli).
Spuneti-mi, va rog ce caracteristici proprii au voblerele cu chila; se preteaza la clean, si daca da , mi-ar place sa mi-l recomandati. Deasemenea sunt curios daca construiti voblere tip SDR cu barbeta lunga pt riuri. Deasemenea, care sunt aceste modele.
Sper sa fac cat de curand o comanda.
VA MULTUMESC
Sint f. multe modele.010-045-049-058-053-074-01-02-03-04-06-100-101-067-102-104, precum inca multe care nu sint postate inca.Sint si fluo si pe natur. Nu stiu ce insemneaza prescurtarea, scrie ce vrei romaneste.Vorbesti de vob cu prindere pe barbeta? Da fac si asa ceva. Dar in ultimul timp nu am mai facut, nici macar pt. mine, stau rau cu timpul. Ma bucur ca vob, care le ai de la mine sint eficiente. Salut.
Dady
Dady
-
- junior
La multi ani, domnule Draghicescu! Si Fir intins!
Am utilizat voblerele dumneavoastra.Si am prins.Pastrav pe Oasa,clean la Hateg, bibani in Delta.Vorbesc de capturi "socotite".
Va multimesc! Tinem legatura. Voi avea nevoie in primavara asta de voblere noi. Nu spun ca le utilizez numai pe ale dumneavoastra, dar au si ele locul lor foarte important.
Am utilizat voblerele dumneavoastra.Si am prins.Pastrav pe Oasa,clean la Hateg, bibani in Delta.Vorbesc de capturi "socotite".
Va multimesc! Tinem legatura. Voi avea nevoie in primavara asta de voblere noi. Nu spun ca le utilizez numai pe ale dumneavoastra, dar au si ele locul lor foarte important.

Domnule Alex Chiorean, recomandati-mi si mie, va rog, cateva modele de voblere Dady de clean-apa curgatoare si (separat) biban-balti pe care d-voastra le considerati cele mai eficiente in urma propriilor experiente.
Fara intentia de a-l supara pe d-l Dady, puteti deasemenea sa-mi sugerati si cateva Salmo.
Va multumesc
Cristian, Onesti
Fara intentia de a-l supara pe d-l Dady, puteti deasemenea sa-mi sugerati si cateva Salmo.
Va multumesc
Cristian, Onesti
-
- junior
Domnule Cristian, voblere Dady am numai patern natural,de 2,5 plutitor, de 3 scufundator,de5 atat plutitor cat si scufundator. Sincer, i-am solicitat domnului Draghicescu voblere pentru pastrav (lac si curgatoare) si pentru barajele de la Hateg.A fost optiunea dansului. Eu doar le-am utilizat. Cu succes. Clean am prins la 2,5 plutitor.
De la Salmo folosesc slider 21g si pike nearticulat. Caut stiuca MARE. Deocamdata mai caut . Am prins stiuca la carasel viu. Bibanii i-am luat la rotative.
A,sa nu uit! Am utilizat cu succes si voblere X-Zone (chinezisme). Prinzatoare,dar "de unica folosinta". Placticul lor nu prea rezista la socuri.
Nici eu nu prea am experienta,sunt novice in ale pescuitului.M-am apucat tarziu de pescuit.Si pescuiesc doar la rapitor.
De la Salmo folosesc slider 21g si pike nearticulat. Caut stiuca MARE. Deocamdata mai caut . Am prins stiuca la carasel viu. Bibanii i-am luat la rotative.
A,sa nu uit! Am utilizat cu succes si voblere X-Zone (chinezisme). Prinzatoare,dar "de unica folosinta". Placticul lor nu prea rezista la socuri.
Nici eu nu prea am experienta,sunt novice in ale pescuitului.M-am apucat tarziu de pescuit.Si pescuiesc doar la rapitor.