intrebare de intrebare despre scrumbie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
intrebare de intrebare despre scrumbie
a vazut cineva scrumbie prinsa cu undita?
daca vrei sa te distrezi artificiale: woblere(cozma ,hornet ,zoly,ugly duckling)
rotative( martin panther, mepps de 0 si 1, rooster tail,berti )merge bine(poate cea mai buna montura cu artificiale) si pe grub mic alb sau alb cu rosu in sistem tapatina(4-6 gruburi) . daca vrei cantitate pluta mai mare montura cu 4-5 carlige nr 4-8 ,forfac 20-25 pe principal 25-30( difera mult si cat de multe si mari sunt). prinzi pestisori mici cu un halau si ii prinzi in carlig de cap. noi prindeam la baraj la portile de fier prin mai dar era multa...si nu de putine ori intra si cate un avat sau salau
rotative( martin panther, mepps de 0 si 1, rooster tail,berti )merge bine(poate cea mai buna montura cu artificiale) si pe grub mic alb sau alb cu rosu in sistem tapatina(4-6 gruburi) . daca vrei cantitate pluta mai mare montura cu 4-5 carlige nr 4-8 ,forfac 20-25 pe principal 25-30( difera mult si cat de multe si mari sunt). prinzi pestisori mici cu un halau si ii prinzi in carlig de cap. noi prindeam la baraj la portile de fier prin mai dar era multa...si nu de putine ori intra si cate un avat sau salau
-
- utilizator nou
nu a-ti pescuit acolo unde trebuie ...scrumbia urca pe dunare primavara sa depuna icrele si e chiar usor de prins cand mananca...atat la momeli vii cat si la artificiale.. m-am convins si eu cand am vazut pescari din dolj cum prindeau cate 10-15 kg pe zi la barajul de la pf 2 cu tapatina sau pestisor mic. am incercat si nu am fost dezamagit .de cativa ani insa a urcat tot mai putinba si se prinde tot mai rar...pesrsonal nu am mai prins de vreon 2 ani dar nici nu am cautat-o in mod special..se mai baga pe voblere mici de 3-4 cm cand dadeam dupa avat