Intamplari pe Mures

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Re: Intamplari pe Mures

Mesaj de SF » 30 Aug 2014, 01:17

Dark1 scrie:Salut la toti am gasit un loc pe Mures cu pesti multi pot spune eu nu trec 2 minute si sar ... am oservat ca e multa mreana , avat si salau ... am incercat toate metodedele inca pesti sar in sus din apa si ii vezi ce sunt tin sa precizez ca sunt exemplare mari peste 4 - 5 kg am incercat sapatamani la rand sa dau dupa iei dar rezultate 0 sunt si momente cand sar chiar unde e voblerul sau platicul cu ce dau si nu il ia ... inafara de o zi in care am prins peste peste masura .. puteti sa imi recomandati ceva ... sa imi intre am incercat peste 5 de plastice si nimica ... o parere ceva e binevenita .. apropo intro zi am scapat unu la o rotativa galbena fosforescenta ceva chinezarie ... si dupa am aghtato peste ceva sarme de pe un stalp findca este o pozitie foarte grea de pescuit ... pesti de multe ori iasa la suprafata si facc niste bulboane mari deasuprea mealurilor luturilor :headbash: :headbash: :headbash:
Suna bre la Discovery ca-i unu Jeremy care raspunde , o sa deduca ca mreana cand sare contra pe spate (ce fior ma trece cand imi amintesc de zbarnaitu mrenelor ce -l ascultam in noptile de toamna , in timp ce-n foc se faceau stiuleti si sticla cobora pe gat ,langa un foc din lemne carate de batranu Somes ),nenoroceste localnicii care trec cu bacu raul , o sa vina ala cu scule de ton si o sa stea cu firu-n mana pana o sa dea ceva in bota .

Nemernic
veteran
veteran

Re: Intamplari pe Mures

Mesaj de Nemernic » 01 Sep 2014, 10:15

Tot pe Mures....tot "intamplari".
Ia vezi, poate dai de ele......sa nu-ti uiti si tu funia acasa :D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 5703_o.jpg
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns