Infiintare club spinning in Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
salut, buna treaba faceti fratilor, cu clubul asta. Eu ma zbat de unul singur pe maluri la spin... dar ce frumos ar fi sa se faca si treburi de-astea organizate si poate...tot felul de amicale sau competitii.... sa visam cel putin ca acum e frig....
din vara sper sa pot "adera" si eu la acest "fraged" club si sa ne bucuram cu totii de el. deocamdata mai am de stat in Cluj o vreme, dar trece si asta repede.
spor la treaba si sa auzim numai de bine
din vara sper sa pot "adera" si eu la acest "fraged" club si sa ne bucuram cu totii de el. deocamdata mai am de stat in Cluj o vreme, dar trece si asta repede.
spor la treaba si sa auzim numai de bine
- StefanDinu
- veteran
-
- utilizator nou
Salut !
Costi ,Cristi,Gabi si Luci ....imi pare rau sa va spun, dar de cand ne-am schimbat numerele de telefon am inceput sa primesc o groaza de apeluri "lipsa numar"(privat ) ,prin care ... indivizii isi bat joc de mine si de nervii mei...
Va rog insistent sa aveti grija cui dati mai departe numerele de tel. ca e plina lumea de "redusi" ...... (mai bine nu) !
Daca cu asa indivizi incercam sa facem ceva ..... imi pare rau dar prefer sa ma abtin ..... mai vorbim .
Costi ,Cristi,Gabi si Luci ....imi pare rau sa va spun, dar de cand ne-am schimbat numerele de telefon am inceput sa primesc o groaza de apeluri "lipsa numar"(privat ) ,prin care ... indivizii isi bat joc de mine si de nervii mei...
Va rog insistent sa aveti grija cui dati mai departe numerele de tel. ca e plina lumea de "redusi" ...... (mai bine nu) !
Daca cu asa indivizi incercam sa facem ceva ..... imi pare rau dar prefer sa ma abtin ..... mai vorbim .
- StefanDinu
- veteran
Ce treaba are AGVPS-ul ? Clubul va fi un club sportiv ! Ce,daca esti legitimat la Rapid ,la popice ,un poti sa mergi la vinatoare sau la pescuit fiind si membru la Acvila??Un club de spinning nu intra in niciun conflict de interese cu cluburile de pescuit indiferent ca sint din cadrul AGVPS sau APS...
- StefanDinu
- veteran
- nagy victor
- senior
Atit cit stai linistit in banca ta , nimeni nu te baga-n seama , nici macar nu existiHD spinning club scrie:Salut !
In momentul in care incerci sa faci ceva , toate privirile se atintesc asupra ta

@ HD spinning club , fii tare , poate fi si mai rau , daca cedezi acum esti pierdut , ai nevoie de prieteni adevarati si o sa treceti peste toate piedicile ce vi se pun

in numele '' Spining Club Oradea 2009 '' va doresc mult succes

Pescuitul inainte de toate !
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !
http://www.pescarulbihorean.ro/
https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts
- StefanDinu
- veteran
Inca un sfat:StefanDinu scrie:SFAT: denumirea trebuie sa cuprinda obligatoriul particula CLUB SPORTIV. De ce ? De limitati ce sunt cei din MTS. Deci: Clubul Sportiv Spinning Team Hunedoara.
SCOPUL CLUBULUI îl constituie desfăşurarea de activităţi sportive în ramura de sport pescuit sportiv, respectiv selecţionarea, iniţierea şi pregătirea de sportivi în acest domeniu, participarea la competiţii sportive interne şi internaţionale, precum şi alte activităţi conexe acestora.
Atat si nimic mai mult ... fara ecologie, permise de pescuit, administrare balti. Pe aste le puneti la obiective.