Inaintas pescuit la somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costi
veteran
veteran

Re: Inaintas pescuit la somn

Mesaj de costi » 22 Apr 2016, 21:52

nu ai nevoie de nervi... doar putin antrenament. Eu am ajuns sa folosesc FG si la biban :mrgreen: :D :D
Imagine

silurius
junior
junior

Mesaj de silurius » 23 Apr 2016, 20:36

Leader de minin 1.5 m dar sa fie preferabil de fluoro sau macar mono gros.

Conteaza f mult si nodul de la naluca, daca este un fir ieftin, poate fi prost la nod, am mai patit eu. Nu lua un inaintas ieftin!

Nodul dintre leader si textil pentru mine este ori fg, ori uni to uni, dar mai nou, parca fac mai des fg.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 28 Apr 2016, 19:55

Dan Stefan C. scrie:Parerea mea este ca cele de la Gamakatsu sau Owner sunt cele mai bune.
Gamakatsu daca ai somni seriosi. Merita fiecare banut in plus.
Owner pe langa faptul ca ruginesc se si pliaza, ai sansa sa gasesti 'cracii' apropiati dupa un somn, in functie de cum apuca..

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Mai 2016, 17:47

Ancore 3x ar merge cu ce vrea autoru topicului , ancore Gamakatsu wide gap short shank(cel mai bun model cred eu pentru a obtine maximu din naluca , si singuru model de ancora pentru animale ) is mai scumpe cu vreo 20% fata de Owner , acelasi tip ,si ceva mai greu de gasit , si zau, daca compar, tinand cont de indicatoru asta x ( , ancorele pot fi x, 2x, 3x etc , ii un indicator de rezistenta ) si compar mere cu mere , nu vad sa-i dau castig de cauza lui Gamakatsu , plus ca-s mai scumpe .

Evident , pot aparea pe vreo pagina la ocazii , odata intr-un luminis cand astrii se alineaza , insa in general nu-i asa .

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 13 Mai 2016, 11:21

am folsit Sufix Invisiline de 0,35 si sa dus somnu cu un rapala magnum original ireland :)) oare de unde mai pot cumpara rapala original ?
Strike Pro number one fishing

Scrie răspuns