Inaintas pescuit la somn
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Inaintas pescuit la somn
nu ai nevoie de nervi... doar putin antrenament. Eu am ajuns sa folosesc FG si la biban

Leader de minin 1.5 m dar sa fie preferabil de fluoro sau macar mono gros.
Conteaza f mult si nodul de la naluca, daca este un fir ieftin, poate fi prost la nod, am mai patit eu. Nu lua un inaintas ieftin!
Nodul dintre leader si textil pentru mine este ori fg, ori uni to uni, dar mai nou, parca fac mai des fg.
Conteaza f mult si nodul de la naluca, daca este un fir ieftin, poate fi prost la nod, am mai patit eu. Nu lua un inaintas ieftin!
Nodul dintre leader si textil pentru mine este ori fg, ori uni to uni, dar mai nou, parca fac mai des fg.
- George1985
- veteran

Ancore 3x ar merge cu ce vrea autoru topicului , ancore Gamakatsu wide gap short shank(cel mai bun model cred eu pentru a obtine maximu din naluca , si singuru model de ancora pentru animale ) is mai scumpe cu vreo 20% fata de Owner , acelasi tip ,si ceva mai greu de gasit , si zau, daca compar, tinand cont de indicatoru asta x ( , ancorele pot fi x, 2x, 3x etc , ii un indicator de rezistenta ) si compar mere cu mere , nu vad sa-i dau castig de cauza lui Gamakatsu , plus ca-s mai scumpe .
Evident , pot aparea pe vreo pagina la ocazii , odata intr-un luminis cand astrii se alineaza , insa in general nu-i asa .
Evident , pot aparea pe vreo pagina la ocazii , odata intr-un luminis cand astrii se alineaza , insa in general nu-i asa .
am folsit Sufix Invisiline de 0,35 si sa dus somnu cu un rapala magnum original ireland
) oare de unde mai pot cumpara rapala original ?
Strike Pro number one fishing