Depinde
Poate sa intre la orice , insa poti sa ai un blitz in fata si nu prinzi unu !
Am luat lufar la CD de 11 cm , dar si de de 9 cm . Lucrat rapid , un Stradic 4000 . Pattern mai vechi , nu se mai face , cu verde fosfo pe burta catre spate .
X-rap de 11 sau 10 alb , deasemenea !
Insa pe pesti localizati la fix ,vorba vine , pitbulu asta ii in continua miscare si daa nimeresti hectaru unde se misca esti fericit

expresia "pe aicea sant lufari" acopera cateva hectare bune
Dupa aia niste jdm , tip Daiwa Saltiga Minnow de 17 cm , sau Daiwa Salt Pro de 15 ,sau mai clasice Super Spook , Skitter Walk , Yo.Zuri Hidri Popper si Hydro Pencil , si mai stiu io ce ganganii !
Scula sigura , subwalkere ! Maria Blues Code type C sau V , si mai nou Slimu asta nou !
Mulineta minim 4000 Shimano rapida , insa ii bun si un 5000 , dealtfel recomandabil , insa in Marea Neagra nu stiu , cel putin nu-s vesti de pesti intrati in kile !
Unu micut luat la un Blues Code transparent , foarte bun de altfel in "culoarea" asta
De taiat taie , nu exista peste in apa dulce in tara ca sa poti compara , asta era o baracuda luata la un minnow de 9 cm , pur si simplu sectionata intr-o secunda !
Io dau cu FC de 0,62 a leader la din astia si metal in fata , struna de minim 30 cm .
Zarganu ...

, nu-i un peste care sa merite poze , insa ii un peste victima , asa ca ii de observat

, la fel si stavridele , unde ai stavrizi aproape sigur ai si lufari , chiar daca nu-i vezi , is acolo in adanc .
Palamida ii asta
Are ceva dintisori , insa nu reteaza ca lufaru
In amandoua cazurile viteza de recuperare ii importanta , lufaru intra ceva mai bine pe hardbaituri , palamida mai intra si pe jiguri , ala din ultima poza ii un jig de 80 gr sau 100 , nu-mi amintesc .
Lufaru el mai simplu de localizat linga alti pesti , nu sta aiurea , bancuri de chefali , stavrizi sau zargani . Palamida aiurea , plus ca nu intra sa manince prazi asa mari ca lufaru , asta fiind un pitbull , nu are limite , unu de 2 kile ataca laban de kil fara emotii !
Pestii mici , tip aterina is mai pe placu palamidelor ! Is pesti care nu se pot opri , se duc la fund daca se opresc , asa ca daca nu stii pe unde se atin bancurile de aterina o sa fie chestie de noroc , mult noroc !
Nu face mofturi la struna metalica nici asta , insa rar taie !
Stavrizi la jiguri mici , de 40 gr sau mai mici , taparina nu folosesc ! Am luat si mai imbracati la naluci de 11 cm , insa alea mici de 5 cm , mici si grele , argintii fac legea . Io prind si la roz , insa nu se pune