http://www.triadafish.pl/index1.php?st=pilkery
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TRIADA
Incercati Dorado Alaska floating 2.5 cm 1,5g ,pentru mine a fost surpriza anului pe rau si a fost mult peste shadul de la DAWN 3,5 cm 2,3 g floating GB pe care de vreo trei le foloseam cu succes la clean . Si vorbesc de ceva mai mult de 12 partide facute cu modelul de la Dorado .
Numai bine...
Numai bine...
Acu iar o sa zici ca am io ceva cu tine, dar vreau doar sa se respecte adevarul "istoric".valistrati scrie:Cunosc si alti pescari care l-au folosit si au si prins ex.cel mai bun e Dr.Pike care in 2005 in concursul 3 Lacuri a prins pe Somes Cald 13-15 bibani in timp ce altii au dat gherla s-au au prins 3-5 buc. atunci Dorada a facut diferenta.Pina nu incerci nu vei stii ce poate.
In mansa de care zici Dr.Pike a prins 7 pesti, situandu-se pe locul 8 din 24 de concurenti.
De Dorade nu pot zice nimic fiindca nu am. Cand s-au adus alea anul trecut, pana sa le vad se terminasera toate bunatatile si ramasesera niste chestii care nu ma inspirau de loc. Nu am inteles de ce nu s-au mai importat daca au avut asa mare succes al public si la pesti. Traim in Romania?
-
- veteran
Mihai,tot pt.a respecta adevarul istoric am spus ca Andrei a prins 13-15 bibani cu nu cu citi a punctat.Spre ghinionul lui a primit o plasa gaurita de la organizatori si i-au plecat pestii ,stiu asta nu din uzite ci pt. ca am pescuit aproape unul de altul si au mai fost 2-3 in apropiere .
Daca citeai cu atentie ceea ce am scris nu fugeai repede la statistici (dealtfel corecte ) sa arati vezi doamne ca exagerez sau chiar mint.
Omul in cauza traieste si poate fi intrebat.
2."Importul "s-a facut cam cum il fac si "altii" iar vinzarea cum o fac si altii la intilnirile de miercuri difera numai produsul
Daca citeai cu atentie ceea ce am scris nu fugeai repede la statistici (dealtfel corecte ) sa arati vezi doamne ca exagerez sau chiar mint.

Omul in cauza traieste si poate fi intrebat.
2."Importul "s-a facut cam cum il fac si "altii" iar vinzarea cum o fac si altii la intilnirile de miercuri difera numai produsul

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
N-am vrut sa arat ca minti. Dar asta cred ca e mai putin important.
Am zis cu ce a punctat. Ai comparat cu ce au prins altii (aia cu 3-5 pesti). Normal ca nu ne putem orienta la toti dupa spuse, fiindca n-avem de la fiecare, cati i-au atacat, cati a scapat langa barca, cati erau sub dimensiune sau cati au fugit din gura juvelnicului, de-asta mi se pare normal sa ma orientez dupa statistica pestilor punctabili, pana una alta.
Normal ca voi vorbi cu Dr.Pike pentru a afla mai multe, nu despre partida respectiva, fiindca o singura partida nu mi se pare relevanta.
Oricum, acum ca sunt importate de o alta firma sper ca vor fi ai multi cei care vor face "review" aici si parerea despre aceste naluci va ajunge sa fie una obiectiva.
Am zis cu ce a punctat. Ai comparat cu ce au prins altii (aia cu 3-5 pesti). Normal ca nu ne putem orienta la toti dupa spuse, fiindca n-avem de la fiecare, cati i-au atacat, cati a scapat langa barca, cati erau sub dimensiune sau cati au fugit din gura juvelnicului, de-asta mi se pare normal sa ma orientez dupa statistica pestilor punctabili, pana una alta.
Normal ca voi vorbi cu Dr.Pike pentru a afla mai multe, nu despre partida respectiva, fiindca o singura partida nu mi se pare relevanta.
Oricum, acum ca sunt importate de o alta firma sper ca vor fi ai multi cei care vor face "review" aici si parerea despre aceste naluci va ajunge sa fie una obiectiva.
-
- veteran
in 2005 in concursul 3 Lacuri a prins pe Somes Cald 13-15 bibani in timp ce altii au dat gherla s-au au prins 3-5 buc. atunci Dorada a facut diferenta
Atunci am participat la primul meu concurs de spinning. In acea mansa am prins 11-12 bibani punctabili la un vobler dady. Nu stiu cat de mult au facut diferenta voblerele Dorado.......
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail."
- Ralph Waldo Emerson
- Ralph Waldo Emerson
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
xxxxxx scrie:in 2005 in concursul 3 Lacuri a prins pe Somes Cald 13-15 bibani in timp ce altii au dat gherla s-au au prins 3-5 buc. atunci Dorada a facut diferenta
Atunci am participat la primul meu concurs de spinning. In acea mansa am prins 11-12 bibani punctabili la un vobler dady. Nu stiu cat de mult au facut diferenta voblerele Dorado.......
Ma refeream ca a facut diferenta dintre pescarii care au pescuit intr-o zona apropiata nu la general mansa.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!