High Speed Video of Ultralight Spin Casting

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 11 Apr 2011, 22:08

Adi G scrie::lol: este un high-speed-video.... crede-ma, si astea se inregistreaza numai cu camere-high-speed.... n-ai vazut diferentza? uita-te la un film inregistrat cu o camera normala in "slow motion" si dupaia mai uita-te o data la filmul postat mai sus, care este tot "slow motion".... :wink: poate intzelegi despre ce-i vorba :wink:
aaaa si mai citeste o data articolu ala din wikipedia.... daca nici atunci nu tzi-ai dat seama, sa fii sanatos, ai dreptate, nu mai zic nimic. :oops:

pacat ca tre sa-tzi dau io lectzii la engleza de depaaaaarte, din good ol' europe... low speed :lol: .... am mai auzit una! no offence! :bere: nu vreau sa ma bag in polemici cu nimeni dar cate-o data nu pot sa ma abtzin :lol: sry.....
Tu te-ncapatanezi sa-mi explici mie ce-i aia high-speed camera, ca si cum asta ar fi avut ceva de a face cu comentariul meu. Si-mi arunci un link (ne-accesat) catre ceva care, de altfel, mi-e perfect cunoscut. High-speed recording for detailed slow-motion video! Un concept vechi, pe care mi-l reprosezi sarcastic ca nu-l inteleg, si asta numai pentru ca l-am numit, intr-adevar, incorect d.p.d.v. colocvial dar nu si factual, low-speed in loc de slow motion (desi era clar, din al doilea comment al meu ca raspuns la primul al tau, ca la asta ma refeream, la playback si nu la recording). Nu are legatura cu cunostintele mele de engleza, mi se intampla si-n romana sa nu-mi "vina pe limba" expresia "redare cu incetinitorul", si sa zic altceva, poate de genul "da-l pe viteza mica". Deh, nu sunt pasionat nici de filmat, nici de fotografiat, si nu folosesc asememea jargon. Noroc cu tine, totusi, ca m-ai "prins" :shock:

Asta nu-i dialog civilizat, si nu mi-ai raspuns la comment pentru a ma corecta, ci pentru a-mi "da peste bot". Sau cum sa-nteleg substratul si finalul comentariului tau?! Pe bune acum, imi dai MIE lectii de engleza?! Vrei una de romana in schimb? Asa numai, "cate-o data"???

Te felicit, in schimb, pentru inclinatia (sigur, am inteles ca asta a fost o mica scapare, doar nu te-ai putut abtzine, nu?!) spre a nu te baga-n polemici, nu-i o modalitate sanatoasa de a-ti refula frustrarile! Nici nu stiu daca exista asa ceva.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Apr 2011, 18:49

aditud scrie:De fapt, este un "Low-Speed" video.
puuh.... :lol: in sfarsit tzi-ai facut lectziile, bine ca te-ai lamurit. io am zis asa in mintea mea, ca este imposibil sa stii despre ce este vorba, cand am vazut comentarul de mai sus si am zis sa te invatz un pic, n-am avut intentzia sa port o discutzie civilizata.... :lol: problema era ca un hai spiid video tot hai spiid video ramane si la slou mousan sau la lou spiid (daca vrei tu asa) si nu se transforma niciodata intr-un "Low-Speed" video :lol: da daca tu zici ca a fost vorba numa de un lapsus, io te cred pe cuvant, pe bune!
hai ca am poluat destul topicul cu jargoanele mele :lol: :lol: :lol: scuze de offtopic!

Scrie răspuns