Help magazin online Olanda
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Help magazin online Olanda
Va rog mult daca stiti careva ceva magazine online din Olanda cu optiune de limba engleza, ca sa nu ma uit ca bou in calendar. Voi fi un an plecat in Olanda si va trebui sa imi cumpar una alta pentru ca nu o sa rezist fara sa pescuiesc.
Pe majoritatea care le-am gasit in dutch au numai scule de pescuit marin, care nu ma intereseaza. M-ar interesa in mod special Daiwa, St Croix Loomis si ceva naluci. Daca stiti careva ceva linkuri va rog sa le scrieti.
Multumesc mult
Pe majoritatea care le-am gasit in dutch au numai scule de pescuit marin, care nu ma intereseaza. M-ar interesa in mod special Daiwa, St Croix Loomis si ceva naluci. Daca stiti careva ceva linkuri va rog sa le scrieti.
Multumesc mult
spinning la scobar
Google e tocmai bun pentru ce cauti.
Exemplu : http://www.raven.nl/gb/
Exemplu : http://www.raven.nl/gb/
Ms mult dar asta l-am incercat si nu prea gasesc ce sa imi placa. Ar mai fi multe dar au produse locale nicidecum niste lansete consacrate sau macar toata gama de Rapala. Nu prea am eu ce face cu lansete de spin cu actiune de 150 gr sau cu voblere de 15cm plastic colorat.
Oricum ms mult
Oricum ms mult
spinning la scobar
De unde stii ca nu ai ce face cu ele ? Ai mai pescuit in Olanda ? Ai mai multe sanse sa gasesti in Olanda material pentru pescuit pe loc decat un material pentru pescuit in Tara de Foc. Asa cred eu, si nu locuiesc prea departe de Olanda.RaPpSodIq scrie:Ms mult dar asta l-am incercat si nu prea gasesc ce sa imi placa. Ar mai fi multe dar au produse locale nicidecum niste lansete consacrate sau macar toata gama de Rapala. Nu prea am eu ce face cu lansete de spin cu actiune de 150 gr sau cu voblere de 15cm plastic colorat.
Oricum ms mult
da prin ce zona te duci in olanda? si cam ce vrei sa pescui peacolo? si daca te duci in olanda de ce nu intri intr-un magazin offline adica normal? si la urma urmei ce te-ar impiedica sa faci comanda si din statele unite, chiar in olanda? si daca cumperi ceva de pescuit din olanda nu crezi ca alea sunt scule cu care pescuie olandezii in olanda? de ce nu ar fi bune adica?
p.s. intereseaza-te si de permis de pescuit si eventual alte taxe ca astia nu se joaca. te ard fara mila
p.s. intereseaza-te si de permis de pescuit si eventual alte taxe ca astia nu se joaca. te ard fara mila

incerca pe google magazinele de pescuit din apropiere. S-ar putea ca tot de acolo sa iti poti cumpara si permisele de pescuit.
Oricum de acolo poti vedea si cam cu ce se pescuieste in zona respectiva. Eu asa fac in fiecare tara in care ma duc. Si unde am fost cel mai departe magazin era la cam 10 Km maxim . Asta cu bicicleta e cam 1/2 ora de pedalat. Sincer nu prea poti face altfel .
Oricum de acolo poti vedea si cam cu ce se pescuieste in zona respectiva. Eu asa fac in fiecare tara in care ma duc. Si unde am fost cel mai departe magazin era la cam 10 Km maxim . Asta cu bicicleta e cam 1/2 ora de pedalat. Sincer nu prea poti face altfel .
the angler is catching xxx, not by the lure