Gumele MIKADO
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gumele MIKADO
Salut.As dorii sa va intreb daca ati folosit careva gumele MIKADO nou aparute anul acesta ai daca da cu ce rezultate?Arata interesant si ma gandeam sa achizitionez cateva .
Re: Gumele MIKADO
Folosesc mult Manns si Relax.Astea ar fii ceva ce nu am mai folosit si nu vreau sa ma arunc cu ochii inchiai pe ele.
Foarte bune, foloseste cu incredere 
Eu folosesc in principal Fishunter...

Eu folosesc in principal Fishunter...
Salut ... eu folosesc gume , 90% din timpul in care pescuiesc . Am foarte multe modele ,diferite firme ... prind toate , trebuie duse si jucate in zona fierbinte
. Cel mai important lucru din punctul meu de vedere este : sa fie multe si ieftine
, traiasca reclama ..oho... ca sunt destui sa fie prinsi , cred ca mai multi decat pestii
.

Fishhunter sunt foarte bune, mai ales culoarea Firetiger la stiuca si marime 8 sau 10cm, pe cap articulat! Pentru salau e culoarea asematoare cu SFC de la Rapala!
Nu-mi lipsesc niciodata din trusa Mikado FishHunter albe cu spate negru si cap rosu. De multe ori m-au scos din kk si la stiuca si la salau.
-
- utilizator nou
Ieftine si bune. Ia de 8 si 10 cm, spate negru cu "chila" alba.
-
- utilizator nou
Da un telefon la Energofish din Auchan Pallady si intreaba-i daca au pe stoc, si daca au cumva si vreo oferta. De obicei, fac promotii in magazin, fara mare tam-tam. Anul trecut, de BF, au vandut slidere la 25 de lei - spre exemplu.