gume bune stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: gume bune stiuca
Ai luat pe broască? Cum ai recuperat năluca? Niste detalii te rog
Merg bine la stiuca si la somn cand iese in suprafata , problema e ca ai rateuri mai multe decat la vobler sau gume, se poate rezolva adaugand o ancora suplimentara.clau22 scrie:alte gume bune de stiuca ar fi astea
http://www.totalfishing.ro/savage-gear- ... 48502.html
@dsg
Gasesti pe yputube diverse metode , de obicei le jercuiesti usor din bat, pe verticala sau unele modele se preteaza si la o mulinare lineara cu stopari succesive. Daca le folosesti fara a le atasa ancora suplimentara (gasesti pe net diverse metode de atasare a ancorei) trebuie intepat instant si cu simt de raspundere. Ideala ar fi o lanseta fast pentru a obtine o miscare cat mai naturala si o intepare ferma.
Am uitat sa mentionez si metoda cu miscari scurte stanga-dreapta din varful lansetei, cu mulinare continua sau cu stopari. In multe situatii stiuca ataca exact pe stop pentru ca e sigura ca prinde mai usor prada.
Merci. Ma gândeam ca e ceva mai special acest model... Nu am pescuit niciodată la broscuțe, cred ca ar fi interesant...
Nici eu nu am pescuit cu modelul respectiv, le prefer pe cele cu picioare cu skirts siliconic, de la River2sea, Spro si Daiwa (astea au un plastic/cauciuc mai tare). E un pescuit spectaculos, in majoritatea cazurilor intepatura se realizeaza cand stiuca e plina lumanare, in aer...ca la orice topwater . Avantajul e ca pot fi folosite in locurile pline de vegetatie, inaccesibile cu alte naluci.dsg scrie:Merci. Ma gândeam ca e ceva mai special acest model... Nu am pescuit niciodată la broscuțe, cred ca ar fi interesant...
-
- veteran
modelele de silicon montate pe jig le pescuiesti cel mai bine, in ochiurile dintre plauri le poti lasa sa coboare pana pe fundul apeitito scrie:Merg bine la stiuca si la somn cand iese in suprafata , problema e ca ai rateuri mai multe decat la vobler sau gume, se poate rezolva adaugand o ancora suplimentara.clau22 scrie:alte gume bune de stiuca ar fi astea
http://www.totalfishing.ro/savage-gear- ... 48502.html
@dsg
Gasesti pe yputube diverse metode , de obicei le jercuiesti usor din bat, pe verticala sau unele modele se preteaza si la o mulinare lineara cu stopari succesive. Daca le folosesti fara a le atasa ancora suplimentara (gasesti pe net diverse metode de atasare a ancorei) trebuie intepat instant si cu simt de raspundere. Ideala ar fi o lanseta fast pentru a obtine o miscare cat mai naturala si o intepare ferma.
pt mine pana acum in top este ohio de 10,5. urmat de duckfin, kopyto...
-
- utilizator nou
Ohio si la mine, redhead.
La egalitate, Sandra, tot redhead.
La egalitate, Sandra, tot redhead.
Despre Savage Gear Soft4Play ce ziceti?
Se poate echipa si cu carlige offset pt pescuit in agatatura.
Eu l-am folosit intr-o singura partida, dar n-am avut rezultate, in schimb parea a avea o evolutie atractiva.
Se poate echipa si cu carlige offset pt pescuit in agatatura.
Eu l-am folosit intr-o singura partida, dar n-am avut rezultate, in schimb parea a avea o evolutie atractiva.