graphileader tiro nuovo 7,6
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
graphileader tiro nuovo 7,6
salut,va rog cateva pareri despre acest bat ,de senzitiv imi imaginez ca este dar as vrea sa stiu cat este de rezistent ,n-as vrea sa fie f casant ca un k2 sau trusell,ms
Re: graphileader tiro nuovo 7,6
lanseta a fost la vanzare.detaliile amanuntite ti le putea oferi userul timex(victor)
Am avut ocazia sa folosesc lanseta la o partida de salau. Intradevar lanseta este foarte senzitiva, e mult peste vechiul tiro. Parerea mea e ca nu trebuie sa iti faci probleme din cauza rezistentei,blankul nu este la fel de casant ca la cele enumerate de tine dar asta nu inseamna ca poti sa il tii aruncat prin barca. Eu folosesc o lanseta xesta black star s83 (2.52m) care are 91g dar asta nu inseamna ca nu e rezistenta,am scos pesti buni cu ea. Parerea mea,cu exceptia unor lansete (poate 0.1% ) care au defect din fabricatie restul sunt rupte de pescari din cauza lor, neatentie si tensionari inutile ale blankului. Pot sa iti spun ca in ultimii 3 ani am pescuit excusiv cu lansete japoneze si nu am rupt nici una.
confirm cele spuse de ily
T-Russel(am 3bucati) pescuite destul de intens,dar corect.niciun fele de probleme
toate lansetele de top au viata lunga daca sunt folosite si intretinute corespunzator(curata blankul,inelele,pluta sau eva).
T-Russel(am 3bucati) pescuite destul de intens,dar corect.niciun fele de probleme
toate lansetele de top au viata lunga daca sunt folosite si intretinute corespunzator(curata blankul,inelele,pluta sau eva).
am intrat in posesia lansetei si am pescuit-o , este super senzitiva, lucrata frumos , usoara 109g, nu-ti poti dori mai mult de la o lanseta , aaa si e destul de groasa in "carne" ,sa vad in timp cum sta cu rezistenta