Fire textile subtiri, bune si nu prea scumpe

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gogol
veteran
veteran

Re: Fire textile subtiri, bune si nu prea scumpe

Mesaj de Gogol » 22 Dec 2015, 18:57

Albert, inca o data dai dovada de infantilism (daca stii ce inseamna mai exact).

Fomist, repetent? Expresia asta o foloseam in scoala primara. Deci, ai trecut de scoala primara, macar cu varsta, nu cu stiinta...?

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 22 Dec 2015, 19:20

jignesti cam in orice post pe care il citesti,uita-te mai bine in urma sa-ti dai seama daca ai scris ceva cu inteles.
eu nu inteleg de ce te certi singur pe forumu asta..esti cel mai eclipsat utilizator,nu te baga nimeni in seama cand scrii,lasi in urma ta doar scarba.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 22 Dec 2015, 19:26

asa, da-i inainte, nu te lasa albertino..dovedeste hadicapul pe care il ai pana la capat, poate gasim un remediu. eventual pun aici si tampeniile care le ai scris pe p.m. ca sa fie diagnosticul tau cat mai complet si exact. :elkgrin:

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 22 Dec 2015, 20:29

nu vb tu de handicapat cand stii de ce boala suferi amice.ai jignit primul..si singurul..oare chiar esti mai destept decat toti utilizatorii de aici ?!.pune pm ca am si eu cate-va pm-uri de la tine..te comporti ca un copil frustrat si nu stiu de ce..tu atunci cand nu stii ce sa mai zic sa dai o replica te pierzi si incepi sa injuri ca un vacar de la tara..imi cer scuze colegilor in numele tau ca le-am poluat topicul cu asa injurii..dar eu zic sa-ti stergi contul asta de pe forum..fa-ti altul nou..ia-o de la capat ca ai gresit grav..

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 22 Dec 2015, 22:02

mda..esti si inconstient...de asta te si iert..

Scrie răspuns