Pai uite-asa se nasc ideile de afaceri? Ma mir ca pana acum, pe baza teoriei asteia cu placebo si increderea, nu a scos un romanash la vanzare iconitze facatoare de minuni! Pupi icoana, faci trei cruci si lansezi... pana sa apuci sa zici de 3 ori Ave Maria ai scos peshtanu...
Si ca sa nu fiu off-topic: am primit si eu cadou o stiluta de zeama minune si va garantez ca sunt NUMAI povesti!!! Nu am prins nimika nici cu si nici far de zeama! Parerea mea, evident!
feromonii si pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- trombonezu
- utilizator constant
sf,
daca nu a raspuns de ieri, inseamna ca asta s-a dus deja la biserica sa-i zica popa de bafta la lingurica. nu trebuia sa-i spui, in weekend mergem la pescuit. ce ma fac daca popa de la biserica lui are relatii mai bune cu al de sus decat popa de la biserica unde-am fost eu. ha? nu le mai spune asa pe forum chiar pe toate...
daca nu a raspuns de ieri, inseamna ca asta s-a dus deja la biserica sa-i zica popa de bafta la lingurica. nu trebuia sa-i spui, in weekend mergem la pescuit. ce ma fac daca popa de la biserica lui are relatii mai bune cu al de sus decat popa de la biserica unde-am fost eu. ha? nu le mai spune asa pe forum chiar pe toate...