Feedback Mulineta Shimano Aero 2500 FA

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
valeriu28
veteran
veteran

Feedback Mulineta Shimano Aero 2500 FA

Mesaj de valeriu28 » 26 Aug 2015, 18:04

Salutari,

Foloseste cineva mulineta din titlu ?
Shimano Aero 2500 FA ?... am vazut-o azi si mi-a placut foarte mult.
Ma incanta rau la ea atat worm shaftul, cat si tamburul supradimensionat fata de alte shimano 2500... asta ar insemna automat un lanseu mai lung.
Designul iarasi e reusit.

Dar aveti idee cum se comporta in timp?
http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 44894.html

Pare o mulineta universala, se poate folosi la spinning fara probleme (chiar face parte din familia de spinning de la shimano)
Mi se pare, cel putin la fel ca si Technium, ca si caracteristici. Doar ca are 280 gr.

Daca stiti ceva de ea, sau puteti sa aruncati un ochi mai critic, va rog sariti cu o parere, vreau s-o iau zilele astea.

Multumiri !
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Dan Stefan C.
veteran
veteran

Re: Feedback Mulineta Shimano Aero 2500 FA

Mesaj de Dan Stefan C. » 27 Aug 2015, 08:57

Salut, mulineta este solida, cu un raport de recuperare bun, de 5:1. Greutatea ei nu trebuie sa te sperie, mai ales ca doresti sa o folosesti pe o lanseta mai lunga (sau asa am inteles eu). De asemenea, este singura mulineta la acest pret de care stiu sa aiba reductori pentru tamburi, astfel o vei putea folosi fara probleme si pentru un pescuit de finete cu fire subtiri.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Aug 2015, 20:39

O are un prieten , Normark o avut , are , un fel de tombola sau cum vreti , in cutiile de la voblerele Rapala , modelele aparute in catalogu 2014 si cred 2015 , adica cumperi un X-Rap si in interioru cutiutei vine un bilet ca ai castigat si un mosor , in cazu amicului o fost Aero asta ! Bucurie mare :D
Insa , ii un fel de strutocamila care nu are ce cauta in lumea spinningului , similar cu Daiwa Emcast , care s-o consolidat pe piata mai putin decat faimosu Capricorn , de ex. (acuma , chiar imi vin modele in minte de la marci renumite si care au fost trambitate si ...abandonate :lol: , aproape ar merita un topic ).
O costat 10 euro si .......vreo 3 role de 300 yarzi de textil , in 6 luni , usurinta cu care faci peruci de nedestramat :lol: ,ii fantastica :D

Pescuia el bine mersi cu un Exage , si o revenit la el :wink:

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 30 Aug 2015, 22:46

Multumesc SF !! m-am gandit eu ca e ceva ciudat din moment ce nu am vazut multe modele de genu asta..
Oricum, m-am gandit mai bine si am decis sa mai urc putin...
Cred ca nu o sa dau gres cu un Biomaster 3000 FB, sau oricum, ceva pe langa. Si Rarenium mi-a placut dar pacat ca nu are tambur de rezerva.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Scrie răspuns