Salutari,
Are cineva batul de 2.10 si 9-28 gr?
as vrea s-o vad 10 min inainte sa comand una... in Bucuresti
please, dau o bere.
Favorite Varita
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Favorite Varita
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- andreisavin
- veteran
Re: Favorite Varita
Salut...Am avut eu una...Cred ca are crapmaniacul...Vezi ca nu duce greutatea scrisa pe ea, real e un 5-20g.
In calitate de posesor confirm in parte: e putin supraevaluata, dar nu chiar 5 - 20. Se incarca de la 7-8g si undeva pe la 24 - 25g simti ca ai ajuns la limita ei superioara.andreisavin scrie:Salut...Am avut eu una...Cred ca are crapmaniacul...Vezi ca nu duce greutatea scrisa pe ea, real e un 5-20g.
Aceiasi situatie si la modelul de 7 - 21g (pe care il detin de asemenea), eu il estimez undeva pe la 5 - 15.
In rest o lanseta ok, componente de calitate, lucrata ingrijit, senzitiva si cu buna rezerva de putere, eu zic ca isi merita banii.
am gasit acum. stiu batul, stiu ca nu-si respecta puterea foarte bine, are pacatele lui, dar mi s-a parut senzitiva si usoara.
nu era pentru mine, ci pentru un apropiat, sa-si faca o idee. a vazut-o deja ceva mai devreme.
multumesc.
nu era pentru mine, ci pentru un apropiat, sa-si faca o idee. a vazut-o deja ceva mai devreme.
multumesc.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- andreisavin
- veteran
Eu mai degraba ti-as recomanda Vizor. E mai conica si mai senzitiva...si e si mai usoara decat Varita.
-
- veteran