favorite jig gun vs extreme vs zander
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
favorite jig gun vs extreme vs zander
are cineva aceaste lansete? daca da puteti sa mi spuneti plusuri si minusuri si alte detalii despre ele? imi trebuie o lanseta pt salau in principal ..dar care poate fi folosita si la alte tipuri de naluci! multumesc
Re: favorite jig gun vs extreme vs zander
cei de la Marele Peste mi-au recomandat pt. salau, fara sa precizez marca dorita Professional si Vizor (lansete Favorite)
-
- utilizator constant
Am o lanseta Fovorite Vizor 7-28 g . Am pescuit de cateva ori : usoara , senzitiva ,manerul nu foarte lung . din pacate nu am o comparatie cu altceva di gama asta de pret .
- andreisavin
- veteran
Am eu Favorite Jig Gun, varianta de 9-28g.Este o lanseta rapida ce poate fi folosita la salau, dar probabil merge si cu voblere mai mari.Inelele sunt cat de cat ok, dar eva de pe mandrina si but este de o calitate slaba(ceea ce nu este de mirare avand in vedere pretul).Blank-ul este foarte senzitiv, mufarea este pe spigot, iar greutatea lansetei este rezonabila.Eu am folosit-o cu jig-uri de maxim 15g pe Dunare si Arges, dar cu siguranta duce mai mult.Daca te intereseaza, iti recomand sa cauti una second hand.Pretul ei in magazin mi se pare un pic cam mare pentru ceea ce ofera.