favorite jig gun vs extreme vs zander

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bozgoru86
utilizator nou
utilizator nou

favorite jig gun vs extreme vs zander

Mesaj de bozgoru86 » 01 Dec 2015, 19:10

are cineva aceaste lansete? daca da puteti sa mi spuneti plusuri si minusuri si alte detalii despre ele? imi trebuie o lanseta pt salau in principal ..dar care poate fi folosita si la alte tipuri de naluci! multumesc

chuby man
veteran
veteran

Re: favorite jig gun vs extreme vs zander

Mesaj de chuby man » 29 Dec 2015, 20:02

cei de la Marele Peste mi-au recomandat pt. salau, fara sa precizez marca dorita Professional si Vizor (lansete Favorite)

pavalascdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pavalascdan » 12 Ian 2016, 16:38

Am o lanseta Fovorite Vizor 7-28 g . Am pescuit de cateva ori : usoara , senzitiva ,manerul nu foarte lung . din pacate nu am o comparatie cu altceva di gama asta de pret .

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 13 Ian 2016, 08:46

Am eu Favorite Jig Gun, varianta de 9-28g.Este o lanseta rapida ce poate fi folosita la salau, dar probabil merge si cu voblere mai mari.Inelele sunt cat de cat ok, dar eva de pe mandrina si but este de o calitate slaba(ceea ce nu este de mirare avand in vedere pretul).Blank-ul este foarte senzitiv, mufarea este pe spigot, iar greutatea lansetei este rezonabila.Eu am folosit-o cu jig-uri de maxim 15g pe Dunare si Arges, dar cu siguranta duce mai mult.Daca te intereseaza, iti recomand sa cauti una second hand.Pretul ei in magazin mi se pare un pic cam mare pentru ceea ce ofera.

Scrie răspuns