Evergreen sau Megabass pentru salau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Evergreen sau Megabass pentru salau
Z-Bone 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Zbone LE e best choice senzitivitate / pret
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Nu vreau sa par "jegos" ( scuzati cuvantul ) dar eu veau cel mai senzitiv bat si nu cel mai senzitiv calitate /pret.
Chiar daca trebuie sa ma repet , pentru mine, Z-Bone nu mi s-a mai parut ca ar avea aceiasi senzitivitate ca LTX II -ul din 2006.
Z-Bone am unul deja....dar chiar nu exista un bat mai senzitiv ?
Chiar daca trebuie sa ma repet , pentru mine, Z-Bone nu mi s-a mai parut ca ar avea aceiasi senzitivitate ca LTX II -ul din 2006.
Nuporto scrie:....dar chiar nu exista un bat mai senzitiv ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Romi , nu orice fel de z bone ci Z bone LE care e facut pe blank HMporto scrie:Nu vreau sa par "jegos" ( scuzati cuvantul ) dar eu veau cel mai senzitiv bat si nu cel mai senzitiv calitate /pret.
Nu esti nici jegos si nici altfel dar cred ca nu te indrepti unde trebuie
tu vrei in primul rand o lanseta
orice lanseta presupune un compromis intre senzitivitate si elasticitate , cel putin atata vreme cat se fac din combinatii carbon / rasini
era un articol f onteresant scris de Gary Loomis pe tema asta .....
in ultima vreme au aparut tot felul de grisine HM in goana dupa senzitivitatea absoluta
mentin un nivel minim de rasini , si ajung la senzitivitate maxima ....dar la cea mai mica lovire se rup
cel mai bun si recent exemplu k2 -urile cu care multi si-au luat teoe ....
altul e GLX , prima versioune de blancuri care se rupeau grupa mare ....
deci .... atentie ce-ti doresti
parerea mea ...cauta un blank sau o lanseta construita pe un blank HM , cu scrim de grafit
variante sunt destule .....dar ocoleste grisinele
ai intrebat de evergreen ....cu evergreen nu poti da gres
megabass , .....sari peste ....
z bone le , lamiglass infinity , phenix ultra mbx , sunt blancuri f sensitive ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
am si eu un kistler lta de multi ani si de care m-am folosit la sute de iesiri,ani cind ieseam la pescuit 6 zile pe saptamina,super bun batul ,nu m-a lasat niciodata la greu in pescuitul cu plastice ,dar z bone le este peste el la sensibilitate .sincer daca ar fi $ mai multi, a-si lua citeva z bone cu actiuni diferite,asa ma multumesc numai cu unul 

De asta ce parere aveti : G Loomis NRX Mag Bass Casting Rod 843C MBR 7'0" Medium Heavy Green ?porto scrie:Nu vreau sa par "jegos" ( scuzati cuvantul ) dar eu veau cel mai senzitiv bat si nu cel mai senzitiv calitate /pret.
Multumesc !
Am incercat NRX, dar de spinning, si nu m-a impresionat.
Betele de casting nu sunt febletea mea.
Am incercat NRX, dar de spinning, si nu m-a impresionat.
Betele de casting nu sunt febletea mea.
.
- Betele de casting nu sunt febletea mea.[/quote]
-
- veteran
Daca vrei Evergreen vezi ca cca 90% sau chiar mai mult au linii de casting! Spiningul la ei e pt clasa Light sau UltraLight! Nu dai in muskie cu spin asta-i clar!