frumos da, dar nu totdeauna primim ceeace ne dorim ...asa e viata asta cruda

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
personajul are 1,68cm si 75kg "neincarcat", se numeste Gyorg si joaca la "pitici" cateodataAdi G scrie:io as zice undeva intre 7-8 kg.... depinde ce "namila" de om ii ala care-l tzine in maini.... hai sa zic asa la ghici - 7,6kg. da io as vrea sa stiu totusi ce greutate a avut si cine-a castigat
Gyorg scrie:personajul are 1,68cm si 75kg "neincarcat", se numeste Gyorg si joaca la "pitici" cateodataAdi G scrie:io as zice undeva intre 7-8 kg.... depinde ce "namila" de om ii ala care-l tzine in maini.... hai sa zic asa la ghici - 7,6kg. da io as vrea sa stiu totusi ce greutate a avut si cine-a castigat
Adi G scrie:Gyorg scrie:personajul are 1,68cm si 75kg "neincarcat", se numeste Gyorg si joaca la "pitici" cateodataAdi G scrie:io as zice undeva intre 7-8 kg.... depinde ce "namila" de om ii ala care-l tzine in maini.... hai sa zic asa la ghici - 7,6kg. da io as vrea sa stiu totusi ce greutate a avut si cine-a castigat![]()
![]()
aaa scuze, n-am stiut ca esti tu. nu mi-am dat seama din cauza ochelarilor. in cazu asta zic 6,9kg!!!
![]()
![]()
bai ce carcotasi rapitorii astia, las ca ma razbun eu pe voi cu urmatoarele poze .. sa vezi ce WIDE imi trag pe camera de-o sa ziceti ca-i biban de epaveAdi G scrie:![]()
![]()
aaa scuze, n-am stiut ca esti tu. nu mi-am dat seama din cauza ochelarilor. in cazu asta zic 6,9kg!!!
![]()
![]()
Dar tu, Gyorg? Tu nu?Gyorg scrie:[...]
- pescarul face eforturi sa iasa pestele cat mai mare in poza apeland la tot felul de artificii sau tertipuri.
[...]