Drop Shot Fishing
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
cunosc metoda de vreo 6-7 ani,si uneori da rezultate neasteptate.ieri pe mures,satul de woblere si de jiguri,am montat un drop shot.l am zgiltiit linga un butuc,.. si un strap ce si facea veacul pe acolo n-a rezistat tentatiei.De plastice si de woblere il interesa cum ma intreseaza pe mine suprarealismul......Oricum, e o metoda ce nu trebuie trecuta cu vederea.
Pescuitul cu drop shot la biban mi se pare o mare chinuiala, din moment ce bibanul este un peste"voiajor" si pescuitul la drop shot eu il asimilez cu pescuitul stationar. Pe o apa intinsa si fara barca cu sonar, nu o sa ai cu ce te lauda la capitolul biban in cazul in care pescuiesti cu drop shot, asta e clar.
Drop shot-ul il aplic pe gropane, anafoare si bulboane, cand caut salaul si uneori pe balti cand cat stiuca si aceasta este mofturoasa. De vreo cateva ori a muscat si somnul, dar dus a fost, bineinteles.
Totusi consider ca drop shot-ul isi arata adevarata valoare in locuri cu agataturi, structuri submerse sau trunchiuri de copac, unde voblerul si jigul nu isi mai pot arata avantajele.
Drop shot-ul il aplic pe gropane, anafoare si bulboane, cand caut salaul si uneori pe balti cand cat stiuca si aceasta este mofturoasa. De vreo cateva ori a muscat si somnul, dar dus a fost, bineinteles.
Totusi consider ca drop shot-ul isi arata adevarata valoare in locuri cu agataturi, structuri submerse sau trunchiuri de copac, unde voblerul si jigul nu isi mai pot arata avantajele.
daca ai fost sambata trecuta, in jurul tau era ianuarie, mai precis 16 ianuarie. iar ianuarie, parca imi vine sa afirm ca nu e chiar cea mai buna luna de priuns salau, cand apa are intre 1si 3'C, vine un front atmosferic rece cu ninsori etc...iovys scrie:Am fost sambata la o partida de salau. Am incercat toate metodele dar nimic. Am incercat si drop shot, aveam incredere in ea, avand in vedere ca restul metodelor nu au mers, dar nimic:(
noi cei din grupul optimistilor incurabili, iti zicem sa mai incerci

si eu am fost tot sambata, dar pe 9 ianuarie, si nu am prins, intr-o zi mult mai frumoasa +15'C in aer si +4'C in apa, si nu am avut niciun tac... dar pe mine nu m-a mirat...ma asteptam sa nu prind

curaj!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran
good point...semlecangheorghe scrie:Care va sa zica fenomenul este general.Io zic sa punem un calorifer la drop shot poate la stimuleaza metabolismulPartea buna este ca ramin ceva mai multi salai.
eu spre exemplu in perioada asta a anului , ii las pe salai sa creasca, pentru ca apoi sa-i prind

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...