Salut
din cate stiu drop shotu se aplica mai ales cu naluci soft fara paleta la coada.. fines adica..
acum pt cei care folosesc acest stil vreau sa intreb daca ati folosit si cu naluci soft cu paleta.. gen kopyto etc..?
Numai bine
Cosmin
Drop shot cu naluca cu paleta la coada
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Drop shot cu naluca cu paleta la coada
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Drop shot cu naluca cu paleta la coada
Drop shot-ul este mai mult pentru jocul pe spatii restranse,cum ar fi linga un prag,butuc,coroana de copac inundata..in cazul asta eu am folosit fie pintail fie ''v''-tail..Exista insa si posibilitatea de a duce naluca pe un traseu oarecare cu stopuri din cand in cand si facuta sa danseze pe loc..in cazul asta am mai folosit gruburi clasice...Nu vad de ce nu ar merge si cu naluci gen kopyto..Oricum ar fi, pescuitul asta cere multa rabdare..dar are avantajul ca poti prezenta la finete naluci si cu echipament mai greu, si ce-i mai important , ca le poti tine mult pe arii limitate..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: Drop shot cu naluca cu paleta la coada
Nu stiu cum pescuiti voi la dropshop dar eu pescuiesc pe verticala incercand sa imprim miscarea la guma soft sus-jos fara sa ridic plumbul de pe substrat...il ridic doar cand vreau sa avansez 20-30 cm mai in fata si iaras joc naluca sus-jos de aceea ma gandesc ca cele cu paleta la coada trebuie sa fie gume fitness de calitate,cu mobilitate buna,sa se miste paleta cu propria greutate a gumei daca nu la sus-jos nu prea se misca .....o solutie ar fi sa ridici plumbul de pe substrat la fiecare ridicare si guma se misca mai bine fiind ajutata de greutatea plumbului...