Drill. Crap sau Rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Drill. Crap sau Rapitor
Citeam intr-o revista ca ar fi mult mai "andrenilos" drilul unui crap de la 6-7 kg in sus decat drilul unui rapitor pana in 2 kg. Voi, ce parere aveti ?
Experienta cu crapul am avut dar nu cu un rapitor de 2 kg. Asa ca eu, nu pot sa ma pronunt.
Experienta cu crapul am avut dar nu cu un rapitor de 2 kg. Asa ca eu, nu pot sa ma pronunt.
Eu, peste prea mare nu prea am prins, dar am avut odata un dril cu o mreana cam la 2.5Kg si nailon de 0.16 (parca, dadeam la scobar)
Drilul ala a fost cel mai frumos din viata mea. Foloseam o varga de 7 m cu o actiune destul de lenta, asa ca m-a plimbat doamna mreana prin tot vadul vreo cateva zeci de minute.
Ovidiu, pui problema asa:
Drilul ala a fost cel mai frumos din viata mea. Foloseam o varga de 7 m cu o actiune destul de lenta, asa ca m-a plimbat doamna mreana prin tot vadul vreo cateva zeci de minute.
Ovidiu, pui problema asa:
.... dar daca ar fi invers...? care dril ar fi mai spectaculos... drilul unei stiuci de 6 - 7 kg sau drilul unui crap de 2?drilul unui crap de la 6-7 kg in sus decat drilul unui rapitor pana in 2 kg.

mai baieti, s-a mai discutat asta intr-un topic deschis tot de Ovidiu, daca nu gresesc....
Nu are rost sa mai intram in discutii de genul drill, sau atac+drill, etc.....
Mai ar fi de spus ca la crap se pescuieste cu fire si echipamente mult mai tari decat la rapitor(exceptie somnul), deci daca raportezi greutatea pestelui la echipamentul folosit, e clar ca va castiga drill-ul rapitorului.
Nu are rost sa mai intram in discutii de genul drill, sau atac+drill, etc.....
Mai ar fi de spus ca la crap se pescuieste cu fire si echipamente mult mai tari decat la rapitor(exceptie somnul), deci daca raportezi greutatea pestelui la echipamentul folosit, e clar ca va castiga drill-ul rapitorului.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Am luat crap de 15 kg pe care l-am scos in 10 minute fara probleme, cu scule tari. A durat asa mult pentru ca era pe la 100 m de mal. Mult mai mult m-ar bucura sa iau un pastrav de 500 grame la musca. Inca n-am avut ocazia la asa ceva. Daca ma gandesc bine, m-am bucurat mai mult si de un lipan de 32 cm luat la musca!