DORESC AJUTOR!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
DORESC AJUTOR!!!
AM DESCOPERIT DE CURIND PESCUITUL LA BIBAN CU TWISTER PE RIUL OLT! ASTAZI L-AM OMORIT (8 KG) NUMAI BUCATI MARI( 4 LA KG)SI AM INCEPUT SA CAUT CIT MAI MULTE DATE.
1.IN PRIMUL RIND CE ESTE ACELA GLITTER?
2.UNDE POT GASI MAI MULTE CULORI DE TWISTERE, PE LA NOI ESTE SARACIE MARE
3.CARE SINT CULOROLE CELE MAI BUNE LA PESCUITUL BIBANULUI?
VA MULTUMESC!!!!!!
1.IN PRIMUL RIND CE ESTE ACELA GLITTER?
2.UNDE POT GASI MAI MULTE CULORI DE TWISTERE, PE LA NOI ESTE SARACIE MARE
3.CARE SINT CULOROLE CELE MAI BUNE LA PESCUITUL BIBANULUI?
VA MULTUMESC!!!!!!
Re: DORESC AJUTOR!!!
[quote="adi200038"]2.UNDE POT GASI MAI MULTE CULORI DE TWISTERE, PE LA NOI ESTE SARACIE MARE
3.CARE SINT CULOROLE CELE MAI BUNE LA PESCUITUL BIBANULUI? [/quote]
Unde "pe la noi", ca la noi sunt tot felul de culori!?
Culori care-mi plac: galben, verde, galben-fluo, rosu, negru, argintiu, s.a.
3.CARE SINT CULOROLE CELE MAI BUNE LA PESCUITUL BIBANULUI? [/quote]
Unde "pe la noi", ca la noi sunt tot felul de culori!?
Culori care-mi plac: galben, verde, galben-fluo, rosu, negru, argintiu, s.a.
Adi, la Arcesti ai fost?
uite aici:
1. grub 2-5 cm ROSU de preferabil, daca nu orice culoare VIE (arata ca un vierme cu o codita vibratila), pe jig nu mai mare de 4-5 g;
2. shad (peste) 2-5 cm ROSU de asemenea, daca nu orice culoare VIE de preferabil cu GLITTER, jig la fel ca sus;
3. pestisor viu, mort, mai mult mort decat viu sau invers.
cauta un baraj mai sus, s-ar putea sa'l "spargi" si mai bine. si daca prinzi un peste urat cu dinti, lung si vargat, ochii sticlosi - nu de la alcool sau nesomn - da'i drumul, nu e comestibil (mai trage din cand in cand la plastice, oricum nu e perioada lui).
Respect si numai bine!
uite aici:
1. grub 2-5 cm ROSU de preferabil, daca nu orice culoare VIE (arata ca un vierme cu o codita vibratila), pe jig nu mai mare de 4-5 g;
2. shad (peste) 2-5 cm ROSU de asemenea, daca nu orice culoare VIE de preferabil cu GLITTER, jig la fel ca sus;
3. pestisor viu, mort, mai mult mort decat viu sau invers.
cauta un baraj mai sus, s-ar putea sa'l "spargi" si mai bine. si daca prinzi un peste urat cu dinti, lung si vargat, ochii sticlosi - nu de la alcool sau nesomn - da'i drumul, nu e comestibil (mai trage din cand in cand la plastice, oricum nu e perioada lui).
Respect si numai bine!
- trombonezu
- utilizator constant
Dap... si eu am auzit ca "zanderul" este otravitor si nici nu se prea prinde la spinning... cah cah... am auzit de cazuri in care atunci cand a fost retinut s-a comportat foarte urat si a baut toata berea pescarilor si odata ajuns acasa le-a batut nevestele, le-a tras de urechi plozii si a refuzat cu incapatanare sa intre in congelator!!! Un caracter mizerabil...
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright
Steven Wright