Doamneee! ce temperaturici!

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Doamneee! ce temperaturici!

Mesaj de ovidiu » 09 Feb 2007, 08:46

zice Busu (protv) ca azi vor fi 17'C. si maine cam tot la fel; duminica se "raceste" numai 13'C.
nu stiu ce faceti voi, dar mie mi s-au inmuiat twisterele in cutii..si trebuie sa le scot la aer! presimt ca duminica seara vom avea ce povesti, adica ma astept la capturi... adica ma refer numai la... de la antebrat in sus..adica :help: minciog, gafa! orice...e mare!!!
recunoasteti ca fierbe sangele in venula, cand va ganditi la ce-i vom face in uichend!

recunoasteti! :lol:

azi ma duc la munca, cu greu m-am trezit, cu greu tastez acum si plumbul mi se rostogoleste in picioare, ce zic eu plumb, mercur nu alta.... am o greutate in piept cand vad cerul asta...si caldura asta...
muncesc si maine... alt plumb dimineata...si alt "chef" nebun...

DAR.... dar sambata noapte daca voi reusi sa dorm 2 ore, va fi mare lucru... nu ma mai satur sa intind lansetele, una pentru obleti si maruntis de pana in 4kg... cealalta pentru aia de la antebrat in sus... poate umflu si barca in sufrajerie...
:help: someone please call 911!

care mai suferi cum sufar eu? :D

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 09 Feb 2007, 09:19

Maine dimineata sunt pe mal, in programul zilei: gimnastica la bat, aruncarea cu naluca. Bonus pentru cei cu rezultate: patinaj la mulineta, tenis cu minciogul!!! Sugestii?

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 09 Feb 2007, 22:16

Maine la ora 8 deja sunt la peste , la o partida de clean......pe un crac de Siret cu multa vegetatie .....si vagauni pe sub mal.....
Ce imbietor suna , nu-i asa.......?
Abia astept.....sa-l simt.... :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Feb 2007, 22:28

ovidiule...ca mine oricum nu esti...ai umflat barca?? i-ai pus si vaslele? am una dintr-aia de "croaziera" ieri eram cu ea in casa...si lansam agrafa duolock la orizont...pestii din acvariu ma priveau bulversati prin covorul de alge verzi proaspat asternut si parca mirosind a primavara...cainele imi trage un look cu sictir: "pe asta iar l-a luat valul..." si casca asa intr-o ...#$%^... incercand sa-mi spuna: "nenea nu ti-ai luat pastilele, delirezi aiurea in casa". In fine, azi dim eram pe balta si dupa mai multe ture de lac in care am facut "curatenie" rezultatul a fost astfel: 6 saci de rafie de 50kg, plini cu apa, 2 cizme+1 cocioc de stuf bonus! orice numai peste nu; maine merg pe partie poate il gasesc acolo:))

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Feb 2007, 12:46

sambata asta sunt consemnat, iar duminica merg cu fi-miu la spital!

si cica voi fierbeti!

cand ma gandesc ca vine iar luni, si pana la o alta sambata...hahat!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Feb 2007, 15:27

eu am venit deja de la peste,nu am facut nici o branza,
doar un caras luat de aripioara dorsala,asa ca sa simt si eu ceva in bat(nu va impacientati ca i-am dat drumul),in rest nimica
doamne si ce sperante imi pusesem pt ziua de azi :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 10 Feb 2007, 17:23

Da,dar eu...maine...voi prinde monstrul!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Feb 2007, 17:57

eu cred ca si pestii sunt intorsi pe dos cu pesudo-iarna asta. voi ce parere aveti?
acu o saptamana am fo pe apa, absolut nici o miscare. nu ca n-am prins io (sunt obisnuit :roll: ) dar, ca niciodata, nu am vazut nici macar o coada de oblete, o saritura, nimic!
un amic mi-a zis ca a fost o scadere brusca de presiune.
acu tre' sa tin cont si de asta cand plec la pescuiala :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 10 Feb 2007, 21:19

[quote="terrybill"]sambata asta sunt consemnat...[quote]

nu te mai plange tu.... fericitule, eu nu am mai pucat sa ma uit nici la telejurnal. apropo, daca incepe vre-un rezoboi sa-mi spuineti si mie :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns