despre clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
despre clean
salut stie cineva ceva despre raurile de pe langa bucuresti mananca cleanul pe undeva ?????? 

Re: despre clean
Eu stau in Berceni si am trecut pe langa Arges si Sabar. Argesul este crescut nu am vazut activitate si Sabarul era crescut si foarte tulbure nu cred ca se poate prinde ceva...
Salutare...si eu astept cu nerabdare vremea calda pt un pescuit la clean... 

Prin aprilie cred ca fac prima iesire. Acum nu cred ca e activitate la lingurita sau vobler...
Neajlovul era destul de limpede acum 2 zile cand am trecut pe acolo,insa nu stiu daca a inceput sa manance.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
...tizule , eu zic sa incerci luna asta sau s-o lasi pana in iulieradu99 scrie:Prin aprilie cred ca fac prima iesire. Acum nu cred ca e activitate la lingurita sau vobler...
..."Ordinul privind prohibiţia pescuitului instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 1 aprilie – 30 mai inclusiv..."

Ups!!Da, multumesc am citit si eu acum noul ordin eu il stiam pe cel din 2013 cu 8 aprilie.old_radu scrie:...tizule , eu zic sa incerci luna asta sau s-o lasi pana in iulieradu99 scrie:Prin aprilie cred ca fac prima iesire. Acum nu cred ca e activitate la lingurita sau vobler...
..."Ordinul privind prohibiţia pescuitului instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 1 aprilie – 30 mai inclusiv..."
Deci pe la sfarsitul lunii daca e vremea buna poate fac o iesire

Fie vorba intre noi,cred ca si cel mai corect prscar va face o aroganta in perioada de prohibitie. 

Din data de 25 martie pot sa dau la stiuca.
Unde pescuies eu e si stiuca e si clean. Intrebare: am voie sa dau acolo la peste? bineinteles ca daca intra clean sa il eliberez
orcum si stiuca va fi eliberata. (pescuiesc la vobler sau la lingurita)
Multumesc,
Unde pescuies eu e si stiuca e si clean. Intrebare: am voie sa dau acolo la peste? bineinteles ca daca intra clean sa il eliberez
orcum si stiuca va fi eliberata. (pescuiesc la vobler sau la lingurita)
Multumesc,