Decembrie pe dunare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
harpon
junior
junior

Decembrie pe dunare

Mesaj de harpon » 23 Dec 2010, 22:54

Am avut ieri o iesire pe dunare la jiguri, apa nu e chiar limpede, curent destul de mare gramaje numai 25-30gr, am incercat in mai multe locuri dar nici un tac, oare o fi temperatura apei prea mica in jur de 3 grade :shock: , sau vin sarbatorile si la domnii salai :datz: daca a prins cineva pe dunare pe temperaturi asa mici ale apei si in perioada asta decembrie-ianuarie poate sa-mi dea ceva informatii zona Galati-Braila,numai Dunare :roll:

danielcocea
veteran
veteran

Re: Decembrie pe dunare

Mesaj de danielcocea » 24 Dec 2010, 11:04

harpon scrie:Am avut ieri o iesire pe dunare la jiguri, apa nu e chiar limpede, curent destul de mare gramaje numai 25-30gr, am incercat in mai multe locuri dar nici un tac, oare o fi temperatura apei prea mica in jur de 3 grade :shock: , sau vin sarbatorile si la domnii salai :datz: daca a prins cineva pe dunare pe temperaturi asa mici ale apei si in perioada asta decembrie-ianuarie poate sa-mi dea ceva informatii zona Galati-Braila,numai Dunare :roll:
am fost si eu acum 2 zile , am pescuit 5 ore...nici un tac....totul tine de localizare,...pestele mananca (sau asa ar trebui)...incearca pe zone cu apa foarte adanca.....mai este si problema cu cota care acum in perioada asta e foarte mare , ....

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 24 Dec 2010, 11:41

Multam frumos Dany am sal mai incerc totusi cred ca devina ar fi curentul foarte mare si langa mal si mai in larg, stima poate mai spune cineva ceva
:D :bere:

lucianfiat
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucianfiat » 25 Dec 2010, 21:34

merge in perioada asta chiar daca are apa 2 grade ,numai trebuie cautat strict in locuri cu apa mare si curent foarte lin eventual unde invarte incet apa acolo se aduna si albitura pt iernat ,neparat naluci fusiforme cu bataie mica sau chiar deloc gen ishad sau slider cu bataie mica .activitatea cea mai mare este dupaamiaza,nu a contat ca apa este cacao cu lapte.

harpon
junior
junior

Mesaj de harpon » 26 Dec 2010, 14:23

Mersi pentru indicatii Luci am sa iau in considerare si ceia ce me-ai dezvaluit tu, stima si fire intinse cat mai tine vremea cu noi si sarbatori, fericite :bere:

Scrie răspuns