de ce nu a mers cleanul anul asta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: de ce nu a mers cleanul anul asta?
La mine o mers destul de bine la voblere mici,am verificat pozele si in total o iesit vro 200 de bucati pe vara asta bine ca nu au fost mari dar in general erau la 20-25cm si cel mai mare aveam 1kg.
A mers forte bine, cei mai mari i-am prins pe un lac de acumulare cu cicada. 

there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- veteran
a mers cleanul si anul acesta, dar parca anul trecut a mers si mai bine!
am luat clean si la rotativa si la vobler!
am luat clean si la rotativa si la vobler!
Nihil Sine Deo
-
- junior
Si eu pot spune ca a mers excelent !
daca ai spune unde anume pescuiesti poate ai primi un raspuns mult mai concret...ciprian35 scrie:Astept raspuns scurt.
si la mine a mers chiar foarte bine,aici pe Crisul alb, Crisul negru(Arad-Bihor) si chiar Mures
stima
Sunt din Vaslui, pescuiesc la vobler pe raul Barlad. Parca anul trecut a fost mai bine. Au fost mai multe exemplare de peste 40 cm. Anul asta nu mi-a adus niciun clean spectaculos. Cei mici nu se pun. Parerea mea.
Aaa! Pai atunci trebuia sa intrebi dece nu a mers cleanul mare anul asta ? Mare inseamna...mare 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
...povestea cu cleanul nu se potriveste la fel in toata tara
...sunt locuri unde sa prinzi clean , fac abstractie de dimensiune , este un lucru banal , iar in alte zone , faptul ca ai prins un clenutz de 25-30 cm este ceva fantastic
...nu am insistat la clean , dar cred ca si seceta (nivel foarte scazut al apelor ) si caldura mare din aceasta vara , a dus la scaderea numarului de capturi la clean
...sunt locuri unde sa prinzi clean , fac abstractie de dimensiune , este un lucru banal , iar in alte zone , faptul ca ai prins un clenutz de 25-30 cm este ceva fantastic
...nu am insistat la clean , dar cred ca si seceta (nivel foarte scazut al apelor ) si caldura mare din aceasta vara , a dus la scaderea numarului de capturi la clean
ma.... cipriane relativ aproape de tine a mers bine rau pe inceput de sezon si dupa aia s-au mcisorat
...dar tot a mai intrat cate unul sarit de kil.... chiar si in situatia in care 85% pescuiesc...urban 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
mult prea mic debitul anu astaciprian35 scrie:Sunt din Vaslui, pescuiesc la vobler pe raul Barlad. Parca anul trecut a fost mai bine. Au fost mai multe exemplare de peste 40 cm. Anul asta nu mi-a adus niciun clean spectaculos. Cei mici nu se pun. Parerea mea.