DE ce catch&release???

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Iun 2010, 22:56

uf.......

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Iun 2010, 23:36

vlad si edy
nu va mai turati asa . relaxativa sau daca nu, puteti sa va porcaiti linistiti in ARENA ( Cafenea - orice in afara de pescuit)

vlad daca vrei tu sa ,, ne onorezi cu lipsa" e alegerea ta . in ori ce caz acesta nu e ,,forumul pescarilor intelectuali" dar e un forum care are niste reguli de bun simt si unde tu ai citeva postari dar in majoritatea faci pe cineva prost sau jignesti in alt fel sau cu alte cuvinte .

vlad si edy

citat din regulamentul forumului :
4. trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum
Atentie: discutiile sunt libere si exista o limita a bunului simt in care se deviaza de la topic, devierile persistente vor fi sterse.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 01 Iul 2010, 00:07

grey-wolf scrie:vlad si edy
nu va mai turati asa . relaxativa sau daca nu, puteti sa va porcaiti linistiti in ARENA ( Cafenea - orice in afara de pescuit)

vlad daca vrei tu sa ,, ne onorezi cu lipsa" e alegerea ta . in ori ce caz acesta nu e ,,forumul pescarilor intelectuali" dar e un forum care are niste reguli de bun simt si unde tu ai citeva postari dar in majoritatea faci pe cineva prost sau jignesti in alt fel sau cu alte cuvinte .

vlad si edy

citat din regulamentul forumului :
4. trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum
Atentie: discutiile sunt libere si exista o limita a bunului simt in care se deviaza de la topic, devierile persistente vor fi sterse.

eu am inteles.. ma retrag chit ca nu am fost eu ala care a injurat....

toate cele bune..

@ VLAD :wink: Fir Intins.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 01 Iul 2010, 00:07

Desi eram hotarat sa nu zic nimic nu pot sa ma abtin.
@Vlad
Daca tu consideri ca la varsta ta dupa ce ai facut (sper eu) minim 12 ani de scoala sa folosesti "k" in loc de "ca" te inseli amarnic. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta dar ai nevoie urgenta sa treci printr-un proces de maturizare, proces pe care daca nu il poti face singur ar fi minunat sa il faca cineva cu tine.
Si tu si Edy, va porcaiti pe forum desi sunteti trecuti de varsta la care testosteronul va dicteaza actiunile. Incercati sa va puneti cu picioarele pe pamant si o sa fie mai bine pentru toata lumea.

On topic acum. Eu eliberez toti pestii indiferent de marime pentru ca nu imi place sa ii curat si nici nu are cine sa faca asta pentru mine :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 01 Iul 2010, 00:17

T.Adrian scrie:Desi eram hotarat sa nu zic nimic nu pot sa ma abtin.
@Vlad
Daca tu consideri ca la varsta ta dupa ce ai facut (sper eu) minim 12 ani de scoala sa folosesti "k" in loc de "ca" te inseli amarnic. Imi pare rau ca trebuie sa iti spun asta dar ai nevoie urgenta sa treci printr-un proces de maturizare, proces pe care daca nu il poti face singur ar fi minunat sa il faca cineva cu tine.
Si tu si Edy, va porcaiti pe forum desi sunteti trecuti de varsta la care testosteronul va dicteaza actiunile. Incercati sa va puneti cu picioarele pe pamant si o sa fie mai bine pentru toata lumea.

On topic acum. Eu eliberez toti pestii indiferent de marime pentru ca nu imi place sa ii curat si nici nu are cine sa faca asta pentru mine :lol:
mortala faza cu pestii.. nu are cine sa ti faca. :lol: :lol: :lol: mor de rassss.... Daca ai prinde unu pe la vreo 10 kg, ce-ai face? l-ai lasa inapoi sa faca icre , am inteels ca cu cat i mai mare, cu atata face puiet mai mult. ? sau l-ai lua ? sau deja ai prins unu .. ? :shock: :shock: :shock:

OFF topic:. eu m-am pototlit..

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 01 Iul 2010, 02:31

citatul acela al lui vlad e copiat din parazitii
si nu cred ca daca cineva are alta opinie in contradictoriu cu a ta trebuie chiar asa sa te manifesti public vlad
totusi fiecare face ce crede ca e mai bine si cum a fost educat!
noi ne certam aici si plasari si curentistii fac intro zi mai mult prapad decat as putea sa fac eu intr-un an in care mai mult de 25 de partide nu cred ca apuc
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 01 Iul 2010, 06:35

BygDaddy scrie:citatul acela al lui vlad e copiat din parazitii

si parazitii l-au copiat de la Octavian Paler, parca :roll:

noi ne certam aici si plasari si curentistii fac intro zi mai mult prapad decat as putea sa fac eu intr-un an in care mai mult de 25 de partide nu cred ca apuc
foarte corect.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 01 Iul 2010, 07:02

@Edy
Primesc aceeasi reactie cand le spun parintilor ca am eliberat pestii. Diferenta e de mentalitate, mentalitate care la noi deabia acum incepe sa se schimbe. Daca faci o estimare simpla, suntem cu 15-20 de ani in urma altor state din punctul asta de vedere. Peste vreo 5-10 ani poate o sa inceapa sa se vada si la noi rezultatul schimbarii de mentalitate.
Cat despre marimea pestilor prinsi, e acelasi lucru chit ca e unul mic sau unul mare. Daca nu imi place sa curat peste inseamna ca nu tin cont de marime nu? :idea:
Cat despre icre, atata timp cat pot fi cumparate din magazine, chiar nu vad rostul de a retine un peste doar pentru atat. Din contra, e un motiv in plus sa il eliberezi...si fii atent, inclusiv taicamiu, desi il doare sufletul, uneori elibereaza pestii cu icre.
Sper ca m-am facut lamurit. Pe langa faptul ca e amuzant motivul meu, e cat se poate de serios.
Stima! :!:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 01 Iul 2010, 07:53

Nu vi se pare ca se cam umple forumul asta cu topicuri .... repetate ?! Vedeti putin mai jos ca se gaseste un alt topic deschis de crysss .....
p.s.: ce va mai place sa va "atacati" .....
p.p.s.: mai bine v-ati duce pe garla la un pescuit...... decat sa va "scarmanati" prin cap de cuvinte subtile jignitoare.....
Rahat ... pe bete
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 01 Iul 2010, 10:15

io propun sa se intalneasca pe balta si acolo sa-si rezolve problemele :D

Închis