cupa salmo si...stiuci de peste 3 m si somni de peste 7 m
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Slabe sperante fratilor,
slabe,
Sa prindeti monstri care sunt doar in inchipuirea unora.Cit despre jgheaburi o sa am grija sa fie destul de ling sa incapa stiucile cele mai mari din lac.Anu trecut nu a fost asa mare, trofeul{cea mai mare stiuca} a avut cam83-85cm din cite imi aduc eu aminte. Atunci eram concurent nu arbitru.
slabe,
Sa prindeti monstri care sunt doar in inchipuirea unora.Cit despre jgheaburi o sa am grija sa fie destul de ling sa incapa stiucile cele mai mari din lac.Anu trecut nu a fost asa mare, trofeul{cea mai mare stiuca} a avut cam83-85cm din cite imi aduc eu aminte. Atunci eram concurent nu arbitru.
Paul scrie:Mai Adi, esti de belea....Adi_ scrie:unii s-ar multumi si cu socru` mare![]()
![]()
Incepe si tu o zi fara ganduri de-astea

draga Paul (sa nu-ti vina idei

si tu sti sa citesti gandurile oamenilor?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
daca observati ca articolul este scris de o femeie, in plus de asta si sursa informatiei este o femeie
si asta imi aminteste de bancul ala >>de ce nu stiu sa parcheze masina femeiele? >> ca toti barbatii le explica ca 15 centrimetri este atatica >>
in rest no comment - ca parca l-a scris pentru gazeta de perete sau pentru compunerea pentru clasa a V -a
si asta imi aminteste de bancul ala >>de ce nu stiu sa parcheze masina femeiele? >> ca toti barbatii le explica ca 15 centrimetri este atatica >>
in rest no comment - ca parca l-a scris pentru gazeta de perete sau pentru compunerea pentru clasa a V -a