Cum stati cu convertirea?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- crystianoo
- veteran
asa e pp de 15 lb e sarma curata,am stat o saptamana in delta numai dupa stiuca am avut 2 lansete iar pe mulinete am avut pe una pp de 10 lb si pe una tuffline de 0.10mm,de departe tuffline a fost super fir,f moale,usor de aruncat cu greutati usoare gen 4,5,6grame,foarte rezistent,in schimb pp-ul este un fir foarte bun la salau deorece este f sensibil fiind sarmos,acum bepinde la ce il folosesti,daca ma intrebi de stiuca clar iti recomand tuffline de 0.10 max o.12 iar la salau clar pp de 8 sau 10 lb,cu astea dau eu...
- MARIUS POPA
- veteran
e ok, am dat si cu 15 si cu 10, si merge traznet...problema la mine e cand se usca, si daca il folosesc dupa vreo cateva zile, nu mai are aderenta pe tambur, si se invarte pe el, tre sa ma apuc sa-l debobinez manual, pina la portiunea unde adera pe tambur, sa zic asa...unde e buba oare?shimano scrie:Inseamna ca-i ok

pe fundul tamburului nu am pus nimic, voi puneti ceva?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
acuma inteleg pentru ce sunt acele benzi;:)Nemernic scrie:In ambalajul rolei, vine o banda adeziva cu un buretel foarte fin...... incearca sa lipesti benzile acelea (banda este taiata in 7-8 parti egale), apoi pui firul
nu tot timpul merge sa incarci cu mono, si apoi sa-ti ajunga spatiu si pentru o rola de textil.
Mersi, e gata treaba,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.