Cum se vopseste o lanseta?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum se vopseste o lanseta?
Care ar fi procedeul pt vopsirea unei lanseta?
Merge cu spary auto?
Cum se da jos vechea vopsea?
Se aplica si lac dupa vopsea?
Merge cu spary auto?
Cum se da jos vechea vopsea?
Se aplica si lac dupa vopsea?
Re: Cum se vopseste o lanseta?
Serios? Lasa ca poate ii raspunde cineva.
-
- veteran
Orice lanseta se poate vopsi, dar depinde de starea ei si de ce se doreste de la ea. Daca nu a fost vopsita si vrei sa o vopsesti e una, daca a fost vopsita si vrei sa ii schimbi culoarea ( upgrade) e alta. Da-mi detalii pe pm si iti spun ce trebuie sa faci.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
la ce vrei sa te referi cand zici " serios" si "lasa" ? suna ironic....fdata scrie:Serios? Lasa ca poate ii raspunde cineva.
adica poate nu te apuci sa citesti 650 de pagini de topic, sa gasesti un raspuns la intrebarea ta, ci astepti un raspuns in topicu` astaObletele scrie:la ce vrei sa te referi cand zici " serios" si "lasa" ? suna ironic....fdata scrie:Serios? Lasa ca poate ii raspunde cineva.
......
aici ai dreptate, oricum apreciez intentia dansului. dar a sunat ca si cum " serios? vrei sa-ti vopsesti lanseta? "fdata scrie:adica poate nu te apuci sa citesti 650 de pagini de topic, sa gasesti un raspuns la intrebarea ta, ci astepti un raspuns in topicu` astaObletele scrie:la ce vrei sa te referi cand zici " serios" si "lasa" ? suna ironic....fdata scrie:Serios? Lasa ca poate ii raspunde cineva.
......

Am vopsit eu citeva segmente cu sprai auto. Iasa foarte fain dar un anume brand de vopsea tine mai bine decit alte doua....deci cum ai norocul.
Am raschetat inelele si razuit frumos blancul cu un cuter, cu grija sa nu agati vreun fir de grafit...eu am agatat de vreo doua ori din cauza ca mi-am pierdut rabdarea si am lucrat mai forte.
Smirgluit sub jet de apa cu hartie waterproof de vreo 600 sau 800 granulatie.
Curatat foarte bine cu cirpe curate si alcool tehnic, din ala ce se evapora vazind cu ochii..Curatarea trebuie facuta foarte temeinic, pentru ca o sa ramai uimit cita pulbere neagra de grafit mai iese la operatia asta, care pulbere impiedica aderenta vopselei.
Apoi depinde de tine cit de artistic (egal fara scurgeri) reusesti sa pui vopseaua pe blanc...
Am potrivit inainte niste lemne in segmente , pe post de minere , sa am posibilitatea sa le manipulez .
Cel mai misto ar fi sa introduci vopsea intr-un tub de PVC astupat la un capat si sa scufunzi segmentele, apoi recuperezi vopseaua .
Am raschetat inelele si razuit frumos blancul cu un cuter, cu grija sa nu agati vreun fir de grafit...eu am agatat de vreo doua ori din cauza ca mi-am pierdut rabdarea si am lucrat mai forte.
Smirgluit sub jet de apa cu hartie waterproof de vreo 600 sau 800 granulatie.
Curatat foarte bine cu cirpe curate si alcool tehnic, din ala ce se evapora vazind cu ochii..Curatarea trebuie facuta foarte temeinic, pentru ca o sa ramai uimit cita pulbere neagra de grafit mai iese la operatia asta, care pulbere impiedica aderenta vopselei.
Apoi depinde de tine cit de artistic (egal fara scurgeri) reusesti sa pui vopseaua pe blanc...
Am potrivit inainte niste lemne in segmente , pe post de minere , sa am posibilitatea sa le manipulez .
Cel mai misto ar fi sa introduci vopsea intr-un tub de PVC astupat la un capat si sa scufunzi segmentele, apoi recuperezi vopseaua .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- semlecangheorghe
- veteran
Sau cu un aerograf cu garnituri de teflon,ce suporta vopseluri pe baza de solventi si cu duza mai maricica...0.4-0.5..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
merge cu vopsele la spray, insa si aici depinde de calitatea lor.... am 2 lansete care le-am vopsit cu negru mat de mai bine de 1 an si rezista bine.
Normal, cum sa zis mai sus... date jos inelele, curatat apoi smirgheluit cu hartie abraziva, eu folosesc de 800 plus apa. degresat si apoi vopsit.
Normal, cum sa zis mai sus... date jos inelele, curatat apoi smirgheluit cu hartie abraziva, eu folosesc de 800 plus apa. degresat si apoi vopsit.