pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
@ndrey scrie:Madalin_07 scrie:Avatul poate fi prins de oricine si capturi frumose care are voblere pilula.si cine incearca sunt curios dc ma contrazice
asa e dar nu numai vb pilula se mai prinde si cu altceva dar adevaru e k cine foloseste vb pilula are capturi mai multe si mai frumoase
asa k folositi cu incredere vb pilula si nu veti regreta
si de unde le luam? exista
www.pillylures.ro?
hai Pilula, daca baieti astia confirma tre' sa confirmi si tu, nu?

-
pikeman
- veteran

-
-
@ndrey
- utilizator constant

pikeman nu am zis eu k avatul il poate prinde oricine dar cu voblerele lui pilula pe la noi prin vl se face treaba(((((sa nu nu intelegi k nu se ia avat dak nu ai vobler pilula. se mai ia si alte voblere dar astea sunt cele mai bune PAREREA MEA)))) asa k vino si tu prin vl si dai cu ce vrei si ia avati cum se ia cu vb lui pilly si atunci mai vorbim
-
noname
- veteran

-
cre ca d-aia nu prind decat fate ca n-am voblere pilula

Avatii mari s-au decis

sau dc nu dau prin vl nu se pune....
-
SVF
- veteran

Avat am prins si cu textil si cu mono,diferenta mai multe rateuri la textil.Basca am intotdeauna struna,si pe linga avat intra si clean.De ce am struna, lesne de inteles,destul de scumpe voblerele,plus si stiuca plecata.Chestia cu orele si cu firele schimbate,un fis mare,unii trebuie sa iasa in fata mai mult ca altii.Cineva care schimba fire,naluci in functie de ore,nu are nici rezultate mai nene,cind pestele are chef si pune gura iti spun eu ca nu conteaza ce e in capat.Dar asta o stiu cei ce sunt pescari pe apa,nu doar pe forum.
-
pikeman
- veteran

-
gippa scrie:cre ca d-aia nu prind decat fate ca n-am voblere pilula

Avatii mari s-au decis

sau dc nu dau prin vl nu se pune....
e oricum o solutie la intrebarea "cum sa prind avatu?"

oricum tot timpu am vrut sa raspund....CU GRIJA, asa se prinde avatu

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Madalin, @andrey...
va grabiti in afirmatii gratuite cand spuneti ca numai la voblerele pilula se prinde avat...s-a si demonstrat ca se prinde si la alte voblere, ca sunt ele de firma, ca sunt facute de pilula ca sunt facute de alti lurebuilderi din oras...am prins si voi mai prinde peste(nu numai avat) la voblerele lui Pilula, da' asta nu inseamna sa fii ingradit si sa faci astfel de afirmatii...plusurile voblerelor lui pilula sunt greutatea mare(se poate arunca la distanta cu ele fara probleme si faptul ca lucreaza si daca pui plumb pe ancore, pt. lansari si mai lungi) si desigur un alt plus - prind peste

...nu le contest, dincontra...si stiu ca voi mai prinde la ele...
dar,
...in pescuit nu exista reguli iar la avat nu exista voblere castigatoare...in alte parti se prinde pe twister si pe lingura de se rupe...asta asa ca un ex.
-
marius_m_fish
- junior

Anu asta n-am prins nici un avat pe vobler

In schimb ... anu asta am prins mai mult avat decat am prins in ultimii doi ani la un loc ...
Ideea e sa ai la tine din toate ca nu stii cum curge baraju cat e de tulbure apa sau unde ataca nebunii