Cum il fac pe nenea Mustacios
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum il fac pe nenea Mustacios
Buna ziua dragi pescari. Aseara am fost la pescuit pe Bega la iesire din Timisoara, in incinta unei amenajari hidrotehnice unde exista un deversor ce mentine nivelul apei in canal si unde pe vremuri functiona o ecluza.
Am ajuns pe la ora 7 cu un coleg si am inceput sa pescuim, si sub deversor in vad, in bulbuci si deasupra pe canal.
Am incercat toate nalucile, gume, voblere....si nimic, doar un clean frumusel. In schimb de cand am ajuns pana am plecat somnul rapea pe canal si in pelicula, am vazut somn de la 1kg pana la vreo 5. Nu s-au oprit de loc pana la 22:30 can am plecat.
Nu stiu cum as putea sa-i abordez si cu ce momeli pentru a ma bucura de un dril frumos cu pisicile.
Aici ma gandema ca ma puteti ajuta.
Am ajuns pe la ora 7 cu un coleg si am inceput sa pescuim, si sub deversor in vad, in bulbuci si deasupra pe canal.
Am incercat toate nalucile, gume, voblere....si nimic, doar un clean frumusel. In schimb de cand am ajuns pana am plecat somnul rapea pe canal si in pelicula, am vazut somn de la 1kg pana la vreo 5. Nu s-au oprit de loc pana la 22:30 can am plecat.
Nu stiu cum as putea sa-i abordez si cu ce momeli pentru a ma bucura de un dril frumos cu pisicile.
Aici ma gandema ca ma puteti ajuta.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
- johnnybravo
- Moderator
Re: Cum il fac pe nenea Mustacios
la uzina in oras sau la Sanmihai? incearca o pescuiala pana la ora 12 si baga voblere de 8-9cm sau rotativa mare, nr.5
Da acolo intre Sanmihai si Udvin
Mersi. Am dat si cu SSR de 7 si rapea smecheru langa vobler de imi venea sa fac spume.

Dar 12 noaptea sau 12 la pranz? 

Daca rapeste in pelicula, cauta-l cu voblere care evolueaza in pelicula! Un Norizii recuperat incet s-ar putea sa-ti aduca satisfactii...Sau alte voblere a caror evolutie sa fie in maxim 50 cm adancime. Poti incerca si alte naluci dar joaca-le acolo unde este zona de servire a mesei
Parerea mea.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mersi Zamfi, chestia ca nu am avut la mine toata trusa doar un SSR si un SG prey 9. Prietenul meu a avut si jointed-uri si tot degeaba. Doar frustrare...si tantari.Zamfi scrie:Daca rapeste in pelicula, cauta-l cu voblere care evolueaza in pelicula! Un Norizii recuperat incet s-ar putea sa-ti aduca satisfactii...Sau alte voblere a caror evolutie sa fie in maxim 50 cm adancime. Poti incerca si alte naluci dar joaca-le acolo unde este zona de servire a meseiParerea mea.
Thrill de 9cm
am sa-l incerc si pe ala.
Si cred ca bag un spinnerbait cu niste rame de silicon trase pe carlig.
Si cred ca bag un spinnerbait cu niste rame de silicon trase pe carlig.
- larrypescarul
- veteran
Mersi Larry, Saptamana asta ma duc sa incerc din nou, am shad-uri, spinnerbait, jointed-uri, tot meniul, sper sa ii prind figura si sa-i iau mustata'n grip.