cum cumparam!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum cumparam!
Salut! Probabil nu stiu, dar incerc sa-mi dau seama cum descopar o lanseta originala de una contrafacuta. Poate cineva sa-mi dea lamuriri cum deosebesc o SIWEDA de o siweda?
Poate ai vrut sa zici o SIWEIDA : http://www.siweida-fishing.com/englishindex.html
Daca scria Siweda , nu stiu ce sa zic .
Cu toate ca nu stiu cine ar mai putea sa o contrafaca .
Deja firma e PRC .
Daca scria Siweda , nu stiu ce sa zic .
Cu toate ca nu stiu cine ar mai putea sa o contrafaca .
Deja firma e PRC .

- edi_curiosul
- veteran
Siweida si Baracuda sunt firme care si-au construit un nume in aceasta industrie - macar au avut bunul simt sa faca acest lucru.
chiar daca sunt orientate catre gama low cost, nu inseamna ca nu fac si unele lucruri bune.
Baracuda chiar are unele chestii foarte bune la preturi mai mult decat decente, iar de Siweida nu cred ca se poate vorbi atat timp cat importatorii aduc numai lucruri low cost fiindca asta se cere pe piata si au loc de adaos comercial foarte mare
chiar daca sunt orientate catre gama low cost, nu inseamna ca nu fac si unele lucruri bune.
Baracuda chiar are unele chestii foarte bune la preturi mai mult decat decente, iar de Siweida nu cred ca se poate vorbi atat timp cat importatorii aduc numai lucruri low cost fiindca asta se cere pe piata si au loc de adaos comercial foarte mare
- Rapala Man
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
da, asa e, in magazin sunt fiabile
doar timpul ne spune cat de bune sunt facute materialele din ce sunt facute
bine zis, multe firme bune au importatori fricosi in romania (si chiar neseriosi in cazul sportex/mimteam, o spun din experienta neplacuta proprie) sau poate nu-i numim importatori alegeti voi cuvantul
oricum nu e usor sa ai pe stoc scule scumpe
doar timpul ne spune cat de bune sunt facute materialele din ce sunt facute
bine zis, multe firme bune au importatori fricosi in romania (si chiar neseriosi in cazul sportex/mimteam, o spun din experienta neplacuta proprie) sau poate nu-i numim importatori alegeti voi cuvantul
oricum nu e usor sa ai pe stoc scule scumpe