cum ar trebuii sa fie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cum ar trebuii sa fie
Dambovita nemteasca
http://www.youtube.com/watch?v=Y5zgf-oB ... re=related

e dificil in Ro
nu poti face asa ceva cand poporul e infometat
mergi pe orice apa din Ro si ai sa gasesti oameni care pescuiesc de foame
nu iau apararea la plasari,parasutisti,jepcari,electricieni
unii pescuiesc sa vanda pestele( astia trebuie starpiti) altii pe care nu-i hulesc ci le plang de mila ,pt hrana lor si a familiei

unii pescuiesc sa vanda pestele( astia trebuie starpiti) altii pe care nu-i hulesc ci le plang de mila ,pt hrana lor si a familiei

-
- utilizator constant
subscriu. am avut confirmare definitiva in urma cu vreo 2 saptamani: pescuit moderat pentru farfuria de pe masa. timp de cateva zile si pentru oaspeti. valabil si pentru cazul cand mai e nevoie de proteina de mamifer.byorel scrie:e dificil in Ro
noi, pescarii sportivi, cred ca avem o imagine cam distorsionata. sa luam aminte atunci cand ne permitem extravagante ca de ex. un pescuit de weekend la xyz km distanta pentru "fun" si la apele locuite de oameni care traiesc in saracie mare.
de fapt e trista rau situatia.
...cam off-topic.
nu am vizionat videoclipul pt. ca nu am vrut.
-
- utilizator constant
alea 5kg legal prinse nu se vand singure. e un vanzator si un cumparator. impersonalul asta ma deprima (se vinde, se face, se...).dori scrie:Salut!byorel scrie: unii pescuiesc sa vanda pestele( astia trebuie starpiti) altii pe care nu-i hulesc ci le plang de mila ,pt hrana lor si a familiei
Si daca se vand cele 5 kg legal prinse ?
Spor si numai bine!
precis vanzatorul nu face avere din 5kg si nici cumparatorul ala nu se scoate cat sa iasa din criza. ambii sunt jalnici daca iti imaginezi dialogul interior dupa tranzactie.
da' poate pescuiesc eu pe unde nu trebuie...
Salut!
Si totusi.. daca nu sunt reglementate de lege (sau or fi) de ce se indica ca fiind.. ilegale.. sau poate imorale ?
Ce dialog interior ? Unul constientizat sau.. "Nu se face, nu e bine! "
In fine.. am prins ideea. Scz. de off-topic.
Spor si numai bine!
Si totusi.. daca nu sunt reglementate de lege (sau or fi) de ce se indica ca fiind.. ilegale.. sau poate imorale ?
Ce dialog interior ? Unul constientizat sau.. "Nu se face, nu e bine! "
In fine.. am prins ideea. Scz. de off-topic.
Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?