culoare fire

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul_pike
senior
senior

culoare fire

Mesaj de paul_pike » 06 Mai 2013, 18:57

influenteaza sau nu culoarea firelor sau cat de mult influenteaza sau in ce masura?,daca da, care ar fi culoarea standard?

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Re: culoare fire

Mesaj de Belenyessy S » 07 Mai 2013, 14:47

Dupa experientele mele pe apa curata conteaza mai ales daca tinta este cleanul sau avatul. O solutie este folosirea unui inaintas de mono sau fluorocarbon.
La salau daca am textil viu colorat vopsesc ultimul metru cu un marker negru.
La stiuca sunt situatii cand conteaza firul, intr-o zi, in delta pe o apa cristal am pus lingura fara struna pe fluorocarbon si am prins mult mai multe decat ceilalti cu textil si struna.

paul_pike
senior
senior

Re: culoare fire

Mesaj de paul_pike » 08 Mai 2013, 15:52

Belenyessy S scrie:Dupa experientele mele pe apa curata conteaza mai ales daca tinta este cleanul sau avatul. O solutie este folosirea unui inaintas de mono sau fluorocarbon.
La salau daca am textil viu colorat vopsesc ultimul metru cu un marker negru.
La stiuca sunt situatii cand conteaza firul, intr-o zi, in delta pe o apa cristal am pus lingura fara struna pe fluorocarbon si am prins mult mai multe decat ceilalti cu textil si struna.

asa e cu textilu parca intra mai greu, dar are si el calitatile lui, eu ma refeream la firele mono...nam specificat, sunt tot felul de culori verde,negru,albastru etc care se vad prin apa, mie nu-mi prea plac,pana la urma cele fluorocarbon sunt cele mai slab vizibile in apa ca asta ma roade pe mine sa nu vada pestele firul :respekt:

Scrie răspuns