Cu wobbler-ul la mare adincime
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nicolaesebastian
- junior
Cu wobbler-ul la mare adincime
Salutari,
In ultimul timp, pescuind pe lacuri, am observat ca pestii, cleanul in special si restul pestilor in general s-au dat mai la fund, adica inoata constant (cu putine exceptii) intre 5-15 m adincime. Problema e cum scufund un wobbler la adincimea aia? Exclus trena.
Nicu
In ultimul timp, pescuind pe lacuri, am observat ca pestii, cleanul in special si restul pestilor in general s-au dat mai la fund, adica inoata constant (cu putine exceptii) intre 5-15 m adincime. Problema e cum scufund un wobbler la adincimea aia? Exclus trena.
Nicu
Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii
Re: Cu wobbler-ul la mare adincime
nicolaesebastian scrie:Salutari,
Nicu
incearca cu Rapala CD, DT si RNR.uri. astea le stiu eu.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
bineinteles cu anumita marja de eroare in functie de temperatura/densitatea apei,zic eu...andrei-ovidiu scrie:CD-ul coboara cu 3 sec/ 1m!

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Re: Cu wobbler-ul la mare adincime
ce intzelegi prin ultimul timp?nicolaesebastian scrie:Salutari,
Nicu
ultima saptamana ? luna?
shi eu cred ca ar trebui sa folosesti rapala DT (dive to) el te va duce la adancimea pe care o vrei dar atentzie nu orice DT e bun.in functzie de dimensiuni variaza adancimea la care se scufunda.(oricum adancimea la care ajunge maxim e specificata pe ambalaj).
15 m???????????? Cam mult.
La noi inca e apa calda la suprafata si mananca bine la muste uscate, asa ca nu vad de ce i-ai gasit la 15 m.
Oricum, pentru adancimea aceea nu voblerul e cea mai buna solutie. Sau daca ai o fixatie pe ideea de vobler, exista niste instrumente de plastic care se intercaleaza pe fir si duc voblerul la adancimi mari. Acum imi scapa denumirea lor, dar sunt f simple.
La noi inca e apa calda la suprafata si mananca bine la muste uscate, asa ca nu vad de ce i-ai gasit la 15 m.
Oricum, pentru adancimea aceea nu voblerul e cea mai buna solutie. Sau daca ai o fixatie pe ideea de vobler, exista niste instrumente de plastic care se intercaleaza pe fir si duc voblerul la adancimi mari. Acum imi scapa denumirea lor, dar sunt f simple.