cu struna sau fara?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
cu struna sau fara?
pe baltile care pescuiesc exista si stiuca si salau cum fac sa nu ratez stiuca tinand cont ca salaul ma intereseaza mai mult exista vre-o solutie de compromis, aprins cineva salau cu struna 

Am prins salau cand aveam struna pusa insa nu e o solutie pt ca inlatura din miscarea cat mai naturala pe care o are twisterul. Si cum am renuntat la struna a inceput sa intre si stiuca care inafara de o marlita de 300gr toate au ajuns pe mal fara sa taie
Asa ca te sfatuiesc daca tinta e salaul sa renunti la ea!!!

Re: exista solutie?
eu am o singura abordare : ma Spuf! in ea de stiuca si dau fara struna dupa salau, am dat o singura data cu struna pe dunare dupa ce m-au bagat in infarct 4 stiuci maricele (la metru) si nu mi-a tras decat un strap de 800g , laq fel am preteni care prind salai cu struna fara greata...nightfishing01 scrie:pe baltile care pescuiesc exista si stiuca si salau cum fac sa nu ratez stiuca tinand cont ca salaul ma intereseaza mai mult exista vre-o solutie de compromis, aprins cineva salau cu struna
deci fie uiti de stiuca fie bagi fara struna!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- serbanhbk!!
- veteran
ajutor reparatie batz
poate ma ajuta cineva:
Caut un loc in bucuresti unde sa repar un batz
Pe care a calcat cineva.fix pe varf si s-a dus
Multumiri anticipate
Caut un loc in bucuresti unde sa repar un batz
Pe care a calcat cineva.fix pe varf si s-a dus
Multumiri anticipate
Re: exista solutie?
nu folosii strunanightfishing01 scrie:pe baltile care pescuiesc exista si stiuca si salau cum fac sa nu ratez stiuca tinand cont ca salaul ma intereseaza mai mult exista vre-o solutie de compromis, aprins cineva salau cu struna