convertire la spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ONAMIHS
veteran
veteran

convertire la spinning

Mesaj de ONAMIHS » 19 Iun 2011, 14:44

cum a-ti convinge un pescar care nu practica spinningul sa se converteasca la acest stil de pescuit sau chiar mai mult,sa ajunga sa practice doar acest stil ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Iun 2011, 15:25

Pana nu practica , n-ai cum . Daca mai are si capturi...e posibil dar nu sigur . Nici mie nu-mi placea iar acum investitiile se duc numai in spinn .

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 19 Iun 2011, 15:46

Eu am reusit sa comving un pescar de scobar declarat in doar 3 partide:sfatuieste-l la alegerea nalucilor
lasa-l pe el sa pescuiasca in locurile cele mai bune
incurajeaza-l tot timpul,mai ales cand prinde(al meu amic a prins abia la a 3 a partida niste cleni,iar la a 4 a iesire i-a rupt firul o stiuca de vreo 3kg la mal,moment in care i-a fost injectat microbul :oops: )
C&R

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 19 Iun 2011, 20:16

Eu am reusit sa-l conving pe unu' care pescuia mai mult din pahar :lol: toata noaptea pana dormea pe bar, la prima partida in timp ce statea pe scaunul pliant cu berea-n bot si invata o oscilanta sa inoate, i-a intrat o stiuca la vreo 3kg, de atunci ii s-a parut tot mai interesant si dupa vreo luna de iesit la pescuit a mai luat una la 8,800 kg si de atunci a innebunit cu totul, adio pahar :lol:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 19 Iun 2011, 21:58

deci...pescuitul dauneaza grav bauturii :shock:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Iun 2011, 06:20

sa ajunga sa practice doar acest stil ?
Nu este putin prea "abrupt"? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 20 Iun 2011, 08:32

eu am convertit deja 2 stationaristi,
si am facut astfel,
i-am dus cu mine la clean , le-am dat sculele mele si o rotativa nr 1 si deja a doua zi isi cautau pe net bete de spin.
cred cai important sa nu aiba gherla la prima partida, ciar daca capturile au fost foarte mici
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Iun 2011, 08:35

ca sa il poti convinge sa practice 100% spinning trebuie sa ii si placa ... cam greu de la bun inceput ... eventual sa ai grija sa il duci in primele partide in locuri in care sa prinda ... nu conteaza dimensiunea pestilor, conteaza doar sa prinda ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

dan_rotaru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_rotaru » 20 Iun 2011, 10:02

va spun cum am patit eu: crapist convins pana in octombrie anul trecut, eram la o partida de crap care, din diferite motive, nu a mers deloc. administratorul lacului se juca pe langa mal cu o lanseta de spinning, dand dupa stiuca. i-am cerut si eu lanseta, sa ma distrez putin. chiar la primul lanseu mi-a intrat un somotei de vreo 200 de grame, dar am realizat ca stilul asta de pescuit este extrem de distractiv. a doua zi mi-am luat o lanseta de spining, o mulineta, un fir textil si doua rotative. cu ele am descoperit stiuca, peste ce mi-a oferit niste partide de pescuit fantastice cu agresivitatea ei.
acum, dupa cateva mii de lei cheltuiti pe scule, fire, naluci si taxe, si dupa cateva zeci de partide de pescuit la rapitor, ma uit plictisit la sculele mele de crap care someaza in balcon (anul asta nu am mers niciodata la crap).
intre timp am descoperit si placerile pescuitului la biban, clean si mai ales salau si mi-am dat seama ca eu de fapt eram un pescar de spinning deghizat in unul de crap.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Iun 2011, 10:05

dan_rotaru scrie: ... mi-am dat seama ca eu de fapt eram un pescar de spinning deghizat in unul de crap.
super chestia asta ... :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns