Concurs stiuca - CUPA SALMO-SACALAIA 9-10 OCTOMBRIE 2004

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Oct 2004, 02:47

Tu inca nu ai vazut pescari buni de rapitor care sa nu prinda nimic toata ziua,pe cand un incepator,care in acea zi a invatat sa lanseze,sa prinda peste?Eu am vazut.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 01 Oct 2004, 06:54

Tehnica de fapt asta inseamna, sa-i duci naluca care trebuie la nas. Daca faci asta, ai peste 90% sanse. Daca incepatorul face asta (din nimereala poate) asta este exceptia care confirma regula.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Oct 2004, 22:52

Sa nu-mi spui ca tu,la o partida de rapitor stii cam pe unde e nasul pestelui vizat.In majoritatea cazurilor lansam la deruta sperand ca e acolo.Corect?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Oct 2004, 12:23

Incorect!

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 02 Oct 2004, 17:23

MihaiV scrie:Incorect!
:lol: :lol: :lol:

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 02 Oct 2004, 17:38

E in natura umana ca sa ne intrecem unii cu altii.
Ne intrecem la scoala, la fete :lol: , la servici, la sport, si de ce nu, si la pescuit.
Unii dintre noi au aceasta caracteristica mai pronuntata si participa chiar daca stiu bine ca nu sunt conditii absolut egale si ca e nevoie si de un dram de noroc.
La concursurile pe care le-am organizat am vazut in general o atmosfera placuta si de multe ori ma gandeam ca mi-ar placea sa fiu si eu printre concurenti.
Ce mai tura-vura, cred ca merita mers la un concurs de pescuit (daca nu e prea departe, prea scump, prost organizat, etc.).
Cred ca Energofish va face un concurs misto. Au dovedit-o si in trecut.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 02 Oct 2004, 19:03

Marius are dreptate.Concursurule sant frumoase chiar daca nu pot fi echitabile pt.toti concurentii,chiar daca unii"fura "pt.a iesi in fata,chiar daca organizarea lasa de dorit.Extinzand si exagerand putin credeti ca ar mai fi Olimpiade daca toti s-ar gandi ca nu sant conditii cat de cat echitabile ???.
Oare la basket e echitabil sa te lupti sub cos cu Ghita Muresan sa zicem,sau sa te fi luptat cu cei din RDG ce castigau suspicios de multe medalii medalii(probabil medaliile le meritau medicii lor)
Si revenind la pescuitul nostru ,oare nu este tot un concurs intre noi si pesti,ei pentru supravetuire noi pt.......
Pentru mine atmosfera concursurilor a fost intodeauna deosebita deoarece cu toate cheltuielile necesare aveai posibilitatea sa cunosti locuri noi, sa legi prietenii noi si de ce nu, sa mai inveti cate ceva.
Credeti ca era echitabil pentru toti cum se facea sectorizarea pe un parau de munte la un concurs de pescuit cu muste artificiale ?Si cu toate acestea pritenul meu dr. Gh.Ardeleanu din Baia Mare iesea in frunte mereu.Sa fi fost numai norocul?? Nu cred, mai ales vazand si rezultatele lui de atunci si pana acum in concursurile internationale.
Norocul are desigur mare importanta in viata,dar latinii spuneau"AUDACES FORTUNA JUVAT" (norocul ii favorizeaza pe cei indrazneti) deci fiti mai indrazneti,lasati acest negativism ce nu duce la nimic.Daca bugetul va permite nu ezitati sa participati deoarece cea mai importanta este participarea nu clasificarea si veti avea de castigat.
Datorita concursurilor am cunoscut alte ape dacat cele pe care pescuiam de obicei atat in tara cat si in alte tari si am legat prietenii de care intodeauna imi aduc aminte cu placere.
Datorita concursurilor (concurenta este tot un concurs)exista multitudinea de jig-uri ,twistere,bete etc. dupa care ni se "scurg" ochii prin cataloagele de pescuit.
Va doresc la toti sa ajungeti la ce vedeti in cataloage, sa puteti face noi experimente pescaresti si sa le puteti comunica altor pescari.
Concursurile pot avea si rolul pe care il are acest Forum si anume de a ajuta comunicarea intre pescari.
Se spune ca in orice nebunie este o placere dar pe care numai un nebun o poate intelege, de aceea zic ca si pe noi numai niste pescari ne pot intelege,pentru altii,noi ahtiatii dupa pescuit santem un fel de "nebuni "(sa dai $600 pe un bat sau o mulineta etc!!!)

Sanatate si fir intins,

Jean Scurtu

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 02 Oct 2004, 20:51

adevarat grait, Jean!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Oct 2004, 22:31

MihaiV scrie:Incorect!
Probabil dai la peste spada,de-i vezi nasul... :roll:

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 04 Oct 2004, 07:05

Cat nu sunt foarte multi bani in joc care sa "intunece" mintile participantilor, totul este OK. Chiar cred ca este placuta atmosfera unui concurs daca nu apar certuri puternice, generate de multe ori de alte motive decat pescuitul.

Scrie răspuns