Concurs "Cupa Salmo" - Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mah baietzi,
ce sperati voi sa prindeti acolo?am si eu un vobler d-ala maciuca,dar e de 18!
credeti ca pot sa (va ) iau ceva acolo?cu el?daca nu, imi iau si caramida...(prietenii stiu bancu'...).poate pica ceva ardelence...
eu dupa cum am vazt lacul, treea sa aiba nu monstri, ci mamifere oceanice!!!(recte balene)
ati observat cat stuf are pe margini?sa bata stiuca pana ii cade maciuca!
totusi, unde sunt?
a mai prins cineva ceva peste 2 kilo acolo? daca da, atunci cand? :shock: :shock: :evil:
credeti ca pot sa (va ) iau ceva acolo?cu el?daca nu, imi iau si caramida...(prietenii stiu bancu'...).poate pica ceva ardelence...
eu dupa cum am vazt lacul, treea sa aiba nu monstri, ci mamifere oceanice!!!(recte balene)
ati observat cat stuf are pe margini?sa bata stiuca pana ii cade maciuca!
totusi, unde sunt?
a mai prins cineva ceva peste 2 kilo acolo? daca da, atunci cand? :shock: :shock: :evil:
Ardelence gasesti sigur la Sic ca in satul ala barbati sunt mereu plecati in Ungaria la munca si saracele se bucura precum copii cind mai trece cite un sofer pe acolo.....Prieteni stiu de ce....terrybill scrie:mah baietzi,
![]()
![]()

Panorama este super, Cit despre cum incap cei 100 de concurenti pe lac stai linistit ca incap.O sa vezi ca marea majoritate se duc in anumite locuri bine definite si ai libertate de miscare destula,vor fi si uni care vor veni peste tine ca mai sunt si uscaturi care cred ca daca sunt din partea locului au prioritate peste tot,in rest marea majoritate vor fi cu bun simt.Ti-o spun eu care am participat la toate editiile de pina acum. Pacat ca acum sunt nevoit sa vin ca oficial si nu ca si concurent{scuza cacofonia}sanyi scrie:salut
merci alec, din cate vad lacul arata bine, aretuf forte mult deci nu prea multi sunt care pot sa pescuiasca pe acolo doar daca nu au barci
un lucru este interesant cum o sa incapa 86-87 de participanti pe acest lac si cum voi putea sa te plimbi pe lac fara sa deranjezi pe nimeni dar cred ca treaba asta sa rezolve organizatori
salut si merci inca odata
Cit despre adincime,este in tre:8 si 15M poate in unele locuri mai adinca.
Despre plante sunt sigur acum nu stiu cit de sus vor fi dar eleexista,de regula sunt cam la 4-5 metri fata de suprafata apei in perioada asta.
Mai multe amanunte daca vrei cautama pe privat.