Comportament dubios

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 15 Sep 2008, 20:43

ilie. Te sfatuiesc sa intri in Arena, sa pui acolo intrebarea si sa te lamureasca baetii. Mi se pare mie, sau simt o tenta de polemica in frazele tale?
Oricum, treaba cu frontul atmosferic nu e de neglijat. Eu am luat peste imediat dupa ce a incetat furtuna. A iesit soarele, era liniste de ziceai ca nici iarba nu creste. Nu m-am asteptat, dar am avut rezultate. Plus ca am vazut stationaristi care au inceput sa scoata si ei peste din balta, imediat ce s-a oprit furtuna si au momit nitzel.
Ma gandesc cine ar fi avut curajul [nebunia] sa dea pe furtuna la spining, sa vada daca se prinde sau nu. :lol: Ar fi o treaba sa cauti stiuca, jucand un jerk haotic, imitand o babusca speriata de tunete. :shock:
Tema de casa!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Sep 2008, 06:57

Vad ca te cam legi de struna si textil,probabil nu pricepi despre ce a fost vb. in topic-ul acela.Calmeaza-te,ai destui "prieteni"in arena,nu mai vrei unul. :!:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 16 Sep 2008, 08:52

ilie. Vad ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Am citit cu placere cele scrise pe "Textil la clean" si pot sa spun ca m-am amuzat copios. Unii au considerat ca ai facut crima impotriva umanitatii cand ai pus struna la clean, astfel incat ai ajuns chiar sa le postezi poza, sa se convinga despre faptul ca ce ziceai tu era real. Deci nu "ma leg" de tine sau de acel topic, intelegi? La-m urmarit cu placere. Eu nu am fost printre cei care au aruncat cu pietre in tine pe acel topic. Te rog sa recitesti postarile, cred ca ma confunzi.
Cat despre Arena, o sa postez din ce in ce mai rar, caci nu sunt bolnav sa stau 24 din 24 acolo, iar despre "prietenii"de acolo, ce sa zic? Sunt simpli colegi de forum.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 16 Sep 2008, 08:57

http://www.afdj.ro/cote/cote.htm

temperatura dunarii scade cu un grad pe zi.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 16 Sep 2008, 11:11

ilie cand sunt schimbarilea astea bruste de temp nu te astepta sa manance iau si ei o pauza :lol: nu merita sa iti batzi capul cu intr: de ce nu vrea? pur si simpul nu vor am patzit-o de nenumarate ori anul asta parca numai atunci imi alegeam sa ma duc la pesti :lol:

.....e ca si treaba aia cu clima la masina,te doare capul de la ea,cred ca si pe pesti ii influenteaza schimbarile astea bruste de temp si umiditate

....asa ca ramane sa prindem momentul cand papa

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Sep 2008, 11:24

eee... io cre ca tocmai aici multi gresesc cind se resemneaza... dar oricum nu as merge nici pina la incapatinarea unor cunoscuti... care vor musai sa invete pesti sa manince cum vor ei oriunde si oricum :lol:

daca sau schimbat conditiile si implicit comportamentul e doar o chestie de cum vrea in conditiile prezente... o chestie legata de inspiratie si mai ales de experinta fiecaruia...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 16 Sep 2008, 13:43

Am fost vineri si simbata pe DUNARE.Vineri slab,in schimb simbata inaintea furtuni,2-3 ore a atacat, frenetic si salau si avat.Am sperat ca dupa furtuna o sa fie si mai si ........dar!?.........acalmie totala si nici nu mai ataca, nici macar obletele, care venise tot in mal.Majoritatea atacurilor au fost pe al2-lea prag si nu pe primul unde il gasesc de obicei.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 16 Sep 2008, 15:48

@Ed,problema era ca dilaii nu mai vroiau nici pe vreme buna,cum am zis conditiile erau aceleasi,doar nu o fi simtit schimbare cu doua sapt. inainte :lol: Acum intr-adevar e altceva,nici eu nu ma mai simt in largul meu care stau in casa,apoi ei ... :lol: :lol: Am avut eu impresia ca a fost o vreme de o sapt.,doua in care s-a cam plans lumea ca nu prea merge cum trebuie,asta e. Sa speram ca daca se va incalzi un pic acum,le va veni mintea la cap. :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 16 Sep 2008, 19:25

ilie stiei pelea mea de ce nu vor,dar la somn am observat o chestie faina anul asta,cand se oprea brusc din papat sigur crestea sau scadea dintr-o data umiditatea adica ori ploua ori era canicula

ex: a papat pana la vreo 1 noptea de a rupt saracul pescutz,rama si lipitoare pe urma pauza totala,liniste (era senin,luna abia iesise si se anuntzase ploaie deabia peste o zi,pana in ziua respectiva conditii bune, trei zile la rand presiune constanta, umiditate putzin in crestere,luna plina,vant slab,ce isi mai poate dori mai mult un pescar),dimineatza aia mici molfaiau ,momelile(vb lui fario),luam barca si tusti in apa, nu apucam sa ajungem in locul stabilit ca si a inceput sa picure, ajungem la loc si o inceput sa-i dea de era balta in barca :evil: , iesim sa ne schimbam si iasa soarele, 8) dau iau niste bibi si zicem sa intram iarasi ca a inceput sa pape,teapa iar am luat apa si de data asta :evil: :evil: , ne inervam si iesim si iarasi iasa soarele,nu ne mai bagam de draci care ii aveam si dau la avat nimic :evil: ,sareau dar nu vroiau :evil: ,mergem mai incolo pe dale si incerc la lingura,surpriza 3 avatzi pana in kil in decurs de juma de ora :shock: ,pe urma pauza si soare puternic de s-au uscat hainele pe noi :lol:

....deci conteaza foarte mult momentul cand vrei sa mergi la pesti si sa ti cont de ce zic aparatele de masurare a umiditati,a presiuni atmosferice,si a termometrului de buzunar mai ales ca le ai(ma refer la mine),si norocul de pescar 8)

...kuintautti nu ma resemnez dar nu mai incerc in zadar ca imi fac nervi(cand nu minca adun sculele si plec acasa,nu stau sa incerc poate poate vrea ceva ca atunci o iei in bratze cu tot cu experientza si inspiratzie :lol: :lol: )

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Sep 2008, 19:02

Stie cineva daca sunt ceva filme despre pescuitul avatului in afara de you tube?In doua luni trece sezonul si va fi cam urat.Merge si altceva daca nu.. :wink:

Scrie răspuns