ilie stiei pelea mea de ce nu vor,dar la somn am observat o chestie faina anul asta,cand se oprea brusc din papat sigur crestea sau scadea dintr-o data umiditatea adica ori ploua ori era canicula
ex: a papat pana la vreo 1 noptea de a rupt saracul pescutz,rama si lipitoare pe urma pauza totala,liniste (era senin,luna abia iesise si se anuntzase ploaie deabia peste o zi,pana in ziua respectiva conditii bune, trei zile la rand presiune constanta, umiditate putzin in crestere,luna plina,vant slab,ce isi mai poate dori mai mult un pescar),dimineatza aia mici molfaiau ,momelile(vb lui fario),luam barca si tusti in apa, nu apucam sa ajungem in locul stabilit ca si a inceput sa picure, ajungem la loc si o inceput sa-i dea de era balta in barca

, iesim sa ne schimbam si iasa soarele,

dau iau niste bibi si zicem sa intram iarasi ca a inceput sa pape,teapa iar am luat apa si de data asta

, ne inervam si iesim si iarasi iasa soarele,nu ne mai bagam de draci care ii aveam si dau la avat nimic

,sareau dar nu vroiau

,mergem mai incolo pe dale si incerc la lingura,surpriza 3 avatzi pana in kil in decurs de juma de ora

,pe urma pauza si soare puternic de s-au uscat hainele pe noi
....deci conteaza foarte mult momentul cand vrei sa mergi la pesti si sa ti cont de ce zic aparatele de masurare a umiditati,a presiuni atmosferice,si a termometrului de buzunar mai ales ca le ai(ma refer la mine),si norocul de pescar
...kuintautti nu ma resemnez dar nu mai incerc in zadar ca imi fac nervi(cand nu minca adun sculele si plec acasa,nu stau sa incerc poate poate vrea ceva ca atunci o iei in bratze cu tot cu experientza si inspiratzie

)