te impaci bine cu ele pentru ca sunt ieftine si pentru ca nu ti-e mila de ele...

cred...
pe de alta parte sunt foarte de acord cu parerea ta. initiatorul topicului nu e chiar incepator, si sunt convins ca poate oferi la randu-i recomandari.
Siweida mi se par niste bete ff senzitive in banii lor, foarte bune de inceput. insa au 2 probleme. o sa-ti faci firul praf in timp pt ca au niste inele groaznice, si daca folosesti un fir mai scump decat lanseta... si sper ca asa e, o sa te doara inima putin.
a 2a problema, e ca senzitivitatea la aceste lansete e data strict de economie la material. sunt foarte subtiri in carne si nu au nici lac pe ele. pipaie una mai atent, si roaga-te sa nu-ti intre vreo captura sarita de 4-5kg, ca atunci o sa inceapa emotiile cele mai mari.
Cu ryobi subscriu si eu, nu stiu frate ce fac astia la mulinete, dar sunt piese de rezistenta. redarc-ul meu (copie) e o mulineta absolut geniala, din toate punctele de vedere. asezare fir, forta, recuperare, wormshaft, tot...
pt stiuca nu mi-as lua 2.7, cel mult 2.4, singurul motiv e ca 2.7m cere mulineta de 4000 si chiar dupa 2-3 ore nu-ti mai simti mana, indiferent de cat de echilibrata e...
spor la cumparaturi !