As vrea sa imi achizitionez anul viitor un combo de spinning. As vrea un bat versatil stiuca/salau. Il voi folosi in principiu pe raul Mures dar si pe lacuri cu voblere si spinnerbait-uri. Putere de lansare 10-23 grame, maxim 25; lungime maxim 2.10(dintr-o bucata) sau 2.40 + o mulineta buna si usoara. Buget undeva la 1500 de lei maxim.
Combo Spinning 1500 lei
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Combo Spinning 1500 lei
Salutare.
As vrea sa imi achizitionez anul viitor un combo de spinning. As vrea un bat versatil stiuca/salau. Il voi folosi in principiu pe raul Mures dar si pe lacuri cu voblere si spinnerbait-uri. Putere de lansare 10-23 grame, maxim 25; lungime maxim 2.10(dintr-o bucata) sau 2.40 + o mulineta buna si usoara. Buget undeva la 1500 de lei maxim.
Re: Combo Spinning 1500 lei
salutare... cred ca deja le stii pe astea. Rarenium fb... e buna si usoara. 3000 are 205 gr.
daca vrei ceva mai mult, pe la 230 grame gasesti noul stradic, eu raman fan shimano.
bat, foarte bun pentru stiuca dar si pt salau, cred ca ar merge major craft. eu am turelul de 7-28 si se intelege de minune cu un spro red arc (300gr)... batul meu are 8.6, dar e ce trebuie. stiu ca ansamblul este sub bugetul tau, dar probabil ca daca vrei sa pastrezi linia, mergi pe un major craft de 7-23 si vezi tu cu ce-l echilibrezi. la spin, batul e ceva mai important decat mulineta, zic eu.
am tot vazut pontoon, sakure si alte alea, ...cele mai versatile mi se par tot MC.
hai la multi ani ! spor la idei si cumparaturi
daca vrei ceva mai mult, pe la 230 grame gasesti noul stradic, eu raman fan shimano.
bat, foarte bun pentru stiuca dar si pt salau, cred ca ar merge major craft. eu am turelul de 7-28 si se intelege de minune cu un spro red arc (300gr)... batul meu are 8.6, dar e ce trebuie. stiu ca ansamblul este sub bugetul tau, dar probabil ca daca vrei sa pastrezi linia, mergi pe un major craft de 7-23 si vezi tu cu ce-l echilibrezi. la spin, batul e ceva mai important decat mulineta, zic eu.
am tot vazut pontoon, sakure si alte alea, ...cele mai versatile mi se par tot MC.
hai la multi ani ! spor la idei si cumparaturi
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Sincer ma bate gandul la asa ceva http://www.totalfishing.ro/lanseta-saku ... 50753.html dar nu am auzit feedback despre respectiva lanseta... Am uitat sa mentionez, nu imi trebuie neaparat produse noi...
- George1985
- veteran

Ce i-au facut lansetei aleia fratioare????
Cu 1-2 luni in urma era cam 550-600ron la TF.
Au inceput tepele de firma???
- George1985
- veteran

10-35 e mai buna.
O are un prieten.
Foarte multumit de ea.
Am impresia ca umblat la preturi nitel...
O are un prieten.
Foarte multumit de ea.
Am impresia ca umblat la preturi nitel...
-
Dan Stefan C.
- veteran

Pe langa Sakura te mai poti uita la Fenwick Elite Tech Bass, Sportex Black Arrow sau Colmic Herakles Black Weapon Revenge (desi aceasta din urma este foarte rapida).
Ca si mulinete, cred ca s-ar potrivi Rarenium Ci4 2500 SCMGR, Daiwa Freams 2500 sau Shimano Ultegra Ci4 2500.
Ca si mulinete, cred ca s-ar potrivi Rarenium Ci4 2500 SCMGR, Daiwa Freams 2500 sau Shimano Ultegra Ci4 2500.
Mi s-a parut si mie ca a umblat la pret dar ma gandeam ca gresesc eu dar asta este... Inca o chestie nu mi-ar trebui neaparat echipament nou...aloc un buget de 1200 pt scule second. Nu ma deranjeaza scule second deoarece am folosit si follosesc in continuare ceva second pt guma si sunt foarte multumit de bat(abu garcia veritas) pt guma este extraordinar...George1985 scrie:Ce i-au facut lansetei aleia fratioare????
- George1985
- veteran

Cu Sakura nu gresesti ca bat, daca iti place.
Pt mine este ca si cu Zauber, de cate ori am vrut sa-mi iau un zauber de atatea ori n-am luat.
Prefer un bat durabil, nu un pai care la o teapa mai puternica cedeaza de la cotor.
Nu mai recomand nimic, mergi si vezi in magazin cel putin betele.
Mulineta cand o bagi la apa intelegi ce poate si ce nu, la bat iti dai seama si 'la rece'.
Pt mine este ca si cu Zauber, de cate ori am vrut sa-mi iau un zauber de atatea ori n-am luat.
Prefer un bat durabil, nu un pai care la o teapa mai puternica cedeaza de la cotor.
Nu mai recomand nimic, mergi si vezi in magazin cel putin betele.
Mulineta cand o bagi la apa intelegi ce poate si ce nu, la bat iti dai seama si 'la rece'.
-
fishmaster56
- senior

Cu un Colmic Heracles USA Black Weapon si un Zauber te incadrezi in buget si ai si calitate, fiabilitate si toate alea. Eu folosesc de o juma de an acest combo si sunt foarte multumit. Zauberul e ceva mai greu (280gr cel de 2000 si cam 300gr cel de 3000) insa echilibreaza perfect Colmicul asa ca nu simti greutatea.
Daca pescuiesti de pe mal o lanseta cu lungimea 2,40-2,60m ar fi mult mai indicata, la fel si plaja de putere, daca spui ca folosesti naluci de 21/23 gr si pescuiesti pe Mures, cumpara-ti o lanseta mai puternica un 7-28gr. Mergi la magazin si pipaie cat mai multe si alege-l pe cel care iti place.