Cleanul da Bucuresti

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Noi 2005, 22:38

Bravo! Frumos... Cleanul a fost si inca este pestele meu preferat. De cand am descoperit ce bine merge la artificiale, ma tot gandesc mereu cum sa fac sa ajung mai des la el. Chiar ma bucur ca se prinde asa de bine cleanul inspre iarna, si sper ca si la iarna sa se prinda si mai bine (spre disperarea altora, stiu ei care : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=21
Chiar as dori, preluand ideea unui prieten, sa facem un topic numit "Cleanul, iarna" in care sa descriem eventualele partide pe pescuit la clean la artificiale si nu numai, in timpul iernii. Bineinteles, si cu poze ale capturilor :)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Noi 2005, 22:48

Paul, ne provoci? :D

oricum
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de oricum » 11 Noi 2005, 23:37

vijelie scrie: as mai baga poze aici dar ma cearta seful clanului rapitori :twisted: .
se poate folosi pt upload imagini http://imageshack.us
este free, nu tre' sa te rogi/ceri aprobarea nimanui

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 12 Noi 2005, 02:52

Vreau sa va intreb pe voi,cei mai priceputi ca mine, unde ar trebui sa caut cleanul in aceasta perioada.
Sta ca si ceilalti rapitori in gropi adanci sau mai poate fi intalnit si intre ape,ca la suprafata banuiesc da poate fi intalnit doar intamplator in aceasta perioada.
Am prins saptamana trecuta intr-un golf al Muresului in timp ce cautam stiuka intr-o apa nu mai adanca de 1,5m, credeti ca a fost intamplare sau e locul potrivit pentru clean in aceasta perioada de toamna timpurie?
As fi mers personal sa ma edific daca este asa sau nu dar nu am avut timp si am zis sa va intreb pe voi cei priceputi.(Paul si nu numai) :D
C&R, please!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Noi 2005, 08:24

Tavi scrie:Paul, ne provoci? :D
Sa zicem ca ar fi un fel de provocare si nu numai... Poate nu este chiar cel mai bun cuvant ales "provocare", dar as dori sa elimin unele polemici pe tema asta cum ca s-ar prinde sau nu s-ar prinde clean iarna, la artificiale. Am mai avut unele discutii, nu numai pe forum si, inginer fiind, poate mi-e mai usor sa demonstrez prin fapte decat verbal ceea ce sustin :D

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Noi 2005, 08:30

DjBeju scrie:As fi mers personal sa ma edific daca este asa sau nu dar nu am avut timp si am zis sa va intreb pe voi cei priceputi.(Paul si nu numai) :D
:D Nu sunt chiar asa de priceput... mai ales cand e vorba de artificiale, sunt chiar incepator.
Personal caut cleanul in aval de unele structuri pe apa (copaci cazuti, bucati de mal prabusite, pietre mari etc) mai ales in locul unde apa este mai lina. Deasemenea, cleanul isi mai cauta ascunzis si in mal, unde apa este adanca de la mal si are posibilitatea de a se ascunde acolo: gropi in mal, radacini ale arborilor etc.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 12 Noi 2005, 08:44

Incercati cu incredere si Mini Digit-It 2305-c12s de la Cabelas e mortal pentru clean.

numai bine....

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 12 Noi 2005, 20:26

Eram interesat mai exact unde in masa apei as putea prinde clean,pe fund,intre ape sau la suprafata.Cum arata un loc de clean clasic,pe un rau stiu prea bine.
Nu prea am pescuit aceasta specie in lunile de iaran sau toamna tarzie,am prins doar intamplator si de aceea intreb.
C&R, please!

Scrie răspuns