M ai greu la musca ..MuskMd scrie:tulbure tulbure, dar cand vrei sa il prinzi ? acum sau in sezon?
ca acum...mai greu

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
M ai greu la musca ..MuskMd scrie:tulbure tulbure, dar cand vrei sa il prinzi ? acum sau in sezon?
ca acum...mai greu
Nu vreau sa te dezamagesc,dar Simbata am prins primul clean pe 2014,la o uda,avea cam 22-23 cm,asa ca mustele rulz,anul trecut ,iarna, am prins pe PT,in conditii de ceata si 2-3 grade .Din pacate am avut doar 30 de minute la dispozitie,am avut atacuri si pe uscate,vreo 3.Locul nu e secret ,riul Rimnicu Sarat.Pif. scrie:M ai greu la musca ..MuskMd scrie:tulbure tulbure, dar cand vrei sa il prinzi ? acum sau in sezon?
ca acum...mai greu
Dezamagirea e legata de artificiala folosita,nu de invidie.E mai greu cu musca decit cu voblerele.Fir intinsPif. scrie:@kleniacul..felicitari pt cleanul prins la musca.
P.S..greu,nu e sinonim cu imposibil..si nu ma dezamagesti ,ma bucur pt fiecare reusita a colegilor de pe forum
Eu zic k treaba e relativa ..depinde de perioada anului ce artificiala prefera cleanul..vara din ce am observat eu m ai bine prinzi la musca k la vobler ,primavara cu un vobler bun ai parte de partide frumoase..apoi noa apa cat e de adanca si curata ,locul dekleniacul scrie:Dezamagirea e legata de artificiala folosita,nu de invidie.E mai greu cu musca decit cu voblerele.Fir intinsPif. scrie:@kleniacul..felicitari pt cleanul prins la musca.
P.S..greu,nu e sinonim cu imposibil..si nu ma dezamagesti ,ma bucur pt fiecare reusita a colegilor de pe forum