Clean de balta.

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 23 Aug 2011, 14:42

clenii traiesc bine si in fantana!

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 24 Aug 2011, 22:17

Salut!

Traieste cleanul si pe balti si pe canale. Eu de regula pescuiesc, atunci cand raurile sunt fie tulburi fie.. la clean pe niste balti. Baltile au ca principala caracteristica: IARBA! Malurile sunt, adesea, flancate de papura, in apa gasindu-se vegetatie acvatica, adeseori 1 m si ceva, evident.. exista locuri unde e mai multa si unde e mai putina, din cate am observat .. acolo unde nu se prea vede fie e apa foarte adanca (>2m), fie este loc de scaldat sau "vizitat" de diversi pescari.

Apa pe acea balta este limpede, arareori putin tulbure, clenii putand fi gasiti aproximativ in aceleasi locuri ca si pe rau, deosebirea fiind doar in faptul ca.. daca-ti da ceva mare.. e practic imposibil sa-l scoti, asta daca dai de pe mal, desigur.. sunt si exceptii.

Am uitat sa zic.. in balta pe care dau sunt si trunchiuri de copaci, din cate am inteles.. balta fiind ceva de genul cariera + izvor (subteran).

Ca voblere.. folosesc unele care sa evolueze fix sub pelicula, din cate am observat, evolutia, dar si culoarea, fac diferenta.. sau cel putin la mine.

Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

Scrie răspuns