http://www.rioproducts.com/tippet/speci ... te-tippet/
Zice lumea ca asta nu se imbirliga..
cine imi poate spune un fir din care sa imi fac strune
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cine imi poate spune un fir din care sa imi fac strune
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Ai putut face nod pe kinky?nu de alta dar am tinut in mana asa ceva si nu prea cred ca poti face usor nod (ce-i drept nu am incercat ca nu era al meu)vlahuster scrie:de acolo l-am luat si eu (voblere) si este foarte bun.
merge dar nu o sa-ti iasa din prima,dupa 3-4 incercari o sa reusesti!tibi101 scrie:Ai putut face nod pe kinky?nu de alta dar am tinut in mana asa ceva si nu prea cred ca poti face usor nod (ce-i drept nu am incercat ca nu era al meu)vlahuster scrie:de acolo l-am luat si eu (voblere) si este foarte bun.
ai gasit si tu mai multe role si grosimi ?cata_bv scrie:Multumesc pt raspunsuri..pana la urma am gasit Metal graphite tresse pe ebay.Este si mai ieftin si chiar am vazut pe un site romanesc un review despre acest fir.
Toate bune, acum avem firele. Mai era bun si cel de la Energo, dar nu prea se mai gaseste.
Dar ce nod folositi pentru ele? Ca tot ce am incercat se foarfeca sau increteste firul.
Nu au vrut sa iasa decat cu bride.
Dar ce nod folositi pentru ele? Ca tot ce am incercat se foarfeca sau increteste firul.
Nu au vrut sa iasa decat cu bride.
American Fishing Wire 49 fire (7x7), daca reusesti sa aduci de undeva Cele mai tari