cele mai bune ore pentru stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cele mai bune ore pentru stiuca
daca singura variabila din "ecuatia" prinderii stiucii ar fi perioada zilei, cu siguranta ar fi fost rezolvata de mult timp. dar mai intervin atatea si atatea... (starea vremii, nivelul apei, perioada anului, presiunea atmosferica, felul apei - balta sau rau, chiar si solunarul care este hulit de unii s.a.m.d.).
Cea mai mare stiuca am luat-o in jurul orei 13,tot in jurul acestei ore am avut si cele mai multe atacuri si taieturi
!Una notabila am luat-o seara,deci daca ma-ntrebati pe mine despre cele mai bune ore pentru stiuca:9 si 13!!

Cele mai bune ore pentru stiuca???Dupa o ploaie de vara...si fiecare apa are orele ei...
-
- utilizator nou
Vara intr-e orele 05:45 si 07:15 dimineata, si seara intr-e orele 19:30 21:30, si toamna in ziua mare, dar acum difera si de lacuri si balti
Subscriu si eu cu mentiunea ca anul trecut in Delta, intr-o zi care promitea multe spinerbaiturile de la Berti mi-au salvat partida de pescuit de gherla.Chirea Mihai Eugen scrie:Vara intr-e orele 05:45 si 07:15 dimineata, si seara intr-e orele 19:30 21:30, si toamna in ziua mare, dar acum difera si de lacuri si balti

Pescuind in Delta, pe acelasi lac ,timp de mai multe zile consecutiv,s-a intimplat sa observ un tipar al perioadelor de hranire:aveau micul dejun pe la vreo 9 si amiaza (cea mai consistenta) pe la 14-14.30.Sint convins ca nu exista o regula universal-valabila dar exista perioade de hranire pe care le observi doar pe apa,pescuind.Pe linga perioadele astea mai sint perioadele normale de hranire:in zori si seara
Stimata dintoasa nu sta cu ochii pe ceas atunci cand vine vorba de o "pleasca" cazuta din cer...Chiar daca abia ce si-a inghitit surata pe jumate din dimensiunile dansei.Asadar daca ii prezintati distinsei CE si CUM trebuie nu va faceti griji in privinta orei... 

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...