Cea mai interesanta filmare subacvatica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Imagini grozave!
Ati gasit pe undeva pe la noi ape atit de limpezi, care sa tina si peste???
In afara de Delta, cind e apa neagra si am apreciat vizibilitatea la 4-5m, eu nu am gasit asa ceva.
Daca stiti ceva-dati de stire! Facem si o incercare locala, sa vedem ce iese!
Ca si comportament am vazut ca pestii au acelasi comportament cu cei marini: daca te apropii cu miscari lente, ce nu ar conduce spre ideea de pericol, te lasa pina la distanta lor " de siguranta" iar apoi se deplaseaza putin, pentru a recreea aceasta distanta.
Curios ca stiuca nu a fugit chiar si atunci cind operatorul a miscat involuntar o craca lunga, groasa de 5-6 cm.
Inca odata WHAUUU!!!
In afara de Delta, cind e apa neagra si am apreciat vizibilitatea la 4-5m, eu nu am gasit asa ceva.
Ca si comportament am vazut ca pestii au acelasi comportament cu cei marini: daca te apropii cu miscari lente, ce nu ar conduce spre ideea de pericol, te lasa pina la distanta lor " de siguranta" iar apoi se deplaseaza putin, pentru a recreea aceasta distanta.
Curios ca stiuca nu a fugit chiar si atunci cind operatorul a miscat involuntar o craca lunga, groasa de 5-6 cm.
Inca odata WHAUUU!!!
-
- veteran
Subscriu si eu...frumoasa filmare.In ce priveste abordarea "subiectelor"greu de raspuns,avand in vedere strategia de aparare(camuflare)in adevarate cazemate,ale acestora.Numai din barca,pe verticala si in eventualitatea intzeparii, vreunui"infometat",aproape imposibil de adus la suprafatza.Incercarea,moarte n-are...sau are?... 

- mihaimircea
- veteran
sa-ti dea Dumnezeu sanatate! refacem putin tactica anul astasuperbaloane scrie:Stau de ceva ani buni pe net, am vazut multe filme de pescuit, dar parca asta e ireal. Felicitari francezilor! Mie unul, filmul mi-a dat mult de gandit! Cel putin privind abordarea locurilor!

Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Se vede multa materie lemnoasa plutind in suprafata , daca te bagi cu barca in mijloc , misti lemnele , o taie din loc , dealtfel daca era loc curat nu prea iesea o altfel de filmare , se simteau in siguranta acolo sub lemne , pina intr-un punct .
Nu poti decit sa dai la marginea insulei de surcele plutitoare , preferabil perpendicular pe surcele , daca dai paralel si-ti intra pe capat de lanseu risti sa porcaiesti locu . Daca nu se intimpla nimic , dai paralel , dupa care te muti .
Fir Intins!!!
Nu poti decit sa dai la marginea insulei de surcele plutitoare , preferabil perpendicular pe surcele , daca dai paralel si-ti intra pe capat de lanseu risti sa porcaiesti locu . Daca nu se intimpla nimic , dai paralel , dupa care te muti .
Fir Intins!!!
Lacuri de acumulare montane. Poate vedem si noi lostritesau macar niste pastravi adevarati.Diver scrie:Imagini grozave!